23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny adm. direktør hos Codan Tech A/S

Tidligere fabriksdirektør Thomas Bassøe er tiltrådt som administrerende direktør i Codan Tech.

I forbindelse med en længe planlagt ændring i den daglige topledelse er tidligere fabriksdirektør Thomas Bassøe tiltrådt som administrerende direktør hos Codan Tech A/S.

Thomas Bassøe afløser Claus B. Nielsen, som i stedet tiltræder som bestyrelsesformand for Codan Tech A/S. Herved er Claus B. Nielsen bestyrelsesformand i selskaberne Betech Seals A/S, Codan Tech A/S og Codan Tech Qingdao Ltd.

De tre virksomheder udgør Polymeric Solutions, der er en Business Unit i teknikkoncernen AddTech AB. Addtech, der er noteret på børsen i Stockholm, omsætter for 6 mia SEK gennem koncernens mere end 100 virksomheder.

Ændringerne er sket pr. 15. juni 2014.

Codan Tech leverer tekniske komponenter af høj kvalitet, hovedsagligt fremstillet af gummi og silikone. Løsninger fra Codan Tech bygger på årelang erfaring og stor viden om materialeegenskaber og værktøjsfremstilling. Disse kompetencer forenes til fordel og værdi for kunderne.

Claus B. Nielsen: ”I alle tre selskaber ser vi styrken af, at kunderne inddrager os i en tæt dialog allerede i udviklingsarbejdet. Når det rigtige gummimateriale bliver tænkt med fra starten, kan det give unikke konkurrencefordele for vores kunder. Det er også en stærk kombination, at Codan Tech kan levere produktion fra både Køge og Kina. Derved matches kundens ønsker og behov bedst muligt, og i sidste ende kan kunden opnå en øget konkurrenceevne”.

Thomas Bassøe har været ansat hos Codan Tech siden december 2012 og skal nu - som administrerende direktør - videreføre og udvikle virksomheden fremover.

Kontakt os gerne for yderligere information eller se nærmere om vores specialer i gummi- og silikonestøbning på hjemmesiden.

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Send til en kollega

0.094