23948sdkhjf

bowitek er ny forhandler af Safexpert™

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bowitek ApS

Safexpert™, som er værktøjet der trin for trin guider dig gennem en CE-Mærkning, er kommet på danske hænder. bowitek er ny forhandler i hele Norden, hvoraf Danmark varetages eksklusivt.

Safexpert™ har været på markedet siden midt 90’erne. Det er udviklet af østrigske IBF, som konstant forbedrer og udvider værktøjet.

Der er tusindvis af installationer i Europa, primært i Tyskland. I Norden er det nu bowitek, som servicerer kunderne.

”Vi er utrolig glade for værktøjet” siger John Rasmussen, direktør i bowitek. ”Safexpert™ understøtter den praktiske tilgang til risikovurdering og CE-Mærkning, som vi altid har haft. Man kommer hurtigere i mål med en CE-Mærkning med dette værktøj”.

bowitek er nu tættere på missionen, nemlig at gøre det nemmere for virksomheder at gennemføre en CE-Mærkning. Enkelte kunder sparer op til 80% af tidsforbruget.

Priserne på licenser er ens over hele Europa. Om man køber hos bowitek eller i eksempelvis Frankrig. Licenserne koster det samme. Værktøjet er desuden skalerbart. Det spænder fra mindre enkeltstående installationer til store netværksinstallationer i koncerner.

Den mindste licens ”Risikovurdering” koster 5.175,- DKK. Man kan gradvist opgradere til den største licens ”Professional”, som koster 23.809,- DKK. Efterfølgende licenser er ca. 30% billigere. bowitek anbefaler ”Compact” licensen til 17.955,- DKK, som indeholder ”CE-Guiden” m.m.

bowitek afholder seminarer, workshops og kurser i samarbejde med Lemvigh & Müller. Det foregår i deres kursuslokaler rundt om i Danmark. Der inviteres særskilt til hver arrangement.

Hotline er åben 8-16 på telefon: +45 40 30 67 73

Du er også velkommen til at kontakte bowitek på bowitek@bowitek.dk eller på tlf.: +45 27 88 06 60.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bowitek ApS

Vesterballevej 25
7000 Fredericia
Danmark
Bowitek ApS

Send til en kollega

0.062