23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Derfor skal du bruge tallerkenfjedre

I modsætning til spiralfjedre har tallerkenfjedre en stor bæreevne kombineret med en meget lille vandring, hvilket gør at man kan begrænse byggehøjden i forhold til den kraft, som skal absorberes.

Eller sagt på en anden måde: Fordelen ved at anvende tallerkenfjedre er maksimal pladsudnyttelse og stor fjederkraft med lille vandring.

Desuden kan tallerkenfjedre opbygges efter individuelle behov.

Stor fjederkraft med lille vandring
Man skal anvende tallerkenfjedre, hvis man ønsker en stor fjederkraft med lille vandring. Derudover giver netop tallerkenfjedre maksimal pladsudnyttelse i forhold til andre fjedertyper, som typisk er mere pladskrævende. Ved korrekt dimensionering opnås lang levetid.

Individuelt opbyggelig fjederkarakteristik
Det specielle ved tallerkenfjedre er, at det er mulig at opbygge individuel fjederkarakteristik. En tallerkenfjeders belastningskarakteristik kan opbygges og ændres efter sammensætningen af tallerkenfjedre:
Tre tallerkenfjedre stablet ovenpå hinanden tredobler fjederkraften.
To fjedre stablet mod hinanden som på tegning halverer fjederkraften.
Som et andet byggeklodssystem kan man således individuelt opbygge stivhed og styrke.

Beregn selv din fjeders styrke
http://www.klee.dk/catalog/index/nodeid/n_tal findes et beregningsprogram, hvor man selv kan beregne fjederens styrke. Det er gratis at benytte og letter arbejdet ved valg af fjedertype.

Godkendt og certificeret
Mubea er godkendt og certificeret efter følgende normer: DIN EN ISO9001, ISO/TS16949, ISO14001. Tallerkenfjedrene opfylder DIN2093 og kan anvendes inden for følgende temperaturinterval: ÷269°C - +500°C afhængig af det valgte materiale.

Fra ventiler til vindmøller
Brd. Klee er leveringsdygtig i 380 forskellige varianter fra tykkelser på 0,20 til 16,00 mm og med en udvendig diameter mellem 8,0 og 250,0 mm. Tallerkenfjedre kan anvendes i et utal af applikationer, såsom bremser til vindmøller og kraner, til opbygning af cylindere og ventiler.

Behov for mere information?
Kontakt vor afdeling for Konstruktionselementer på direkte telefon 43 86 83 52 eller gå til tallerkenfjedre vha. dette link: http://www.klee.dk/catalog/index/nodeid/n_tal

Brd. Klee A/S
Gadagervej 11
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46874412
P nummer: 1001888241

Send til en kollega

0.032