23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AxFlow A/S udvider igen!

AxFlow A/S i Allerød har igen udvidet firmaets store leveringsprogram af transport- og doseringspumper. Denne gang med et leveringsprogram af hydrauliske aktiverede slange/membranpumper fra Feluwa Pumpen GmbH i Tyskland.

Procespumperne er især velegnet til transport af suspensioner og opslemninger samt giftige og eksplosionsfarlige medier ved høje temperaturer.

Højtryks slange/membranpumpe fra FELUWA Pumpen GmbH består af en kort vertikal slange, der bliver sammenpresset af et hydraulisk medie ved hjælp af en membranpumpe. Princippet giver en stabil og driftsikker pumpefunktion med mulighed for mange former for dianogstik og kontrolfunktioner baseret på et ”touch panel”. En fordelagtig økonomisk fordel med stabil pumpedrift. Pumperne er kompakte og ”installationsvenlige”

Genialt enkelt pumpeprincip
Princippet består af en kort vertikal slange, hvor pumpemediet strømmer inde i slangen. Uden om slangen er der et kammer med hydraulikvæske. pumpefunktionen foregår ved, at slangen sammenpresses på et enkelt punkt ved hjælp af det hydrauliske medie. Dette sker ved hjælp af en horisontal trinløs virkende membranpumpe, hvis membran påvirker det hydrauliske medie.

Hygiejnisk udførelse
Pumpen er velegnet til aseptiske processer i den farmaceutiske og kosmetiske industri samt i den biotekniske industri. Triplexpumperne sikrer et stabilt og stort set pulsationsfrit flow.
Pumpen er beregnet for CIP og SIP rengøring. Der er ingen aflejringsmuligheder ved flangetilslutning. Desuden har pumpen et glat pumpekammer, der er rengøringsvenlig.
De medieberørte overflader er i rustfrit stål DIN 1.4435 med en overfladeruhed på ned til
0,6 µm. Materialet er modstandsdygtig over for de fleste kemikalier og rensemidler. Membranen og tætninger overholder FDA normerne. Efter kundeønske kan man levere membranventiler med liniært flowgennemløb til følsomme medier. Ventiloverfladen er hygiejnisk og let at rengøre.
Hurtigt mediedræn af kontrolventilen. Der er stor sikkerhed mod overtryk, vakuum og variationer af sugetrykket.

Transport af giftige eller eksplosive medier
Det er vigtigt ved transport af aggressive og giftige medier, at pumpen har absolut tætte pakninger. Mellem hydraulikmediet og den medieberørte del, er monteret en membran, hvilket effektivt forhindrer mediekontakt med selve pumpen. Derfor er konstruktionen også velegnet til transport af eksplosive og eroderende kemikalier. Til ekstreme kritiske pumpemedier kan der anvendes samme enhed, der forbinder slangepumpen og membranpumpen med en væg mellem pumperne.

Selvom der opstår lækage i den ene slange i en dobbeltvægget slangepumpe, vil pumpemediet ikke komme i kontakt med pumpens vitale dele. Slangepumpen kan stadig fungere indtil det planlagte drifsstop.

Der er mulighed for fjernkontrol med en monitor af slangens funktion, pumpekammerets tilslutning til flangen og det hydrauliske mediets tilslutning samt andre former for individuel kontrol.
Kontrol af tætninger er speciel udformet til giftige pumpemedier. Denne kontrol kan også udvides til andre statiske tætninger. Denne form for kontrol kan desuden udvides til udarbejdelse af kontrolleret driftservice og udskiftning af pumpedele.

Transport af medier med høje temperaturer
Til de fleste medietransporter kan benyttes standard slangemateriale op til + 130˚C. Der benyttes en blanding af PTFE til en temperatur op til + 200˚C. Denne blanding er desuden korrosionsbestandig.
Ved transport af medier med ekstreme høje temperaturer over + 200˚C. er pumpen monteret med en konvektor med køleribber mellem slange- og membranpumpen.
Nogle medier har en temperatur, der er så lav, at de ikke har den rigtige viskositet til at bevæge sig i slangepumpen. Derfor er det muligt at montere en varmekappe. Benyttes damp til opvarmningen kan der dannes kondensat, som må fjernes. Der anbefales tørmættet damp.

Andre former for transportopgaver
Slange-/membranpumpen kan også leveres med tilbehør, hvor pumpemedie indgangen er fra toppen af pumpen. Denne konstruktion er beregnet til transport af groft forurenede medier med stort tørstofindhold.
Pumperne kan også leveres med påbyggede pulsationsdæmpere til højtryksopgaver.
Hvis transportopgaven kræver en anden aktivering af slangen ved hjælp af det hydrauliske medie , kan slangepumpen monteres med en stempelpumpe.
Der er også mulighed for at tilslutte trådløs transportdata, serviceintervaller og kontrol af tilbehør via Internetet med tre parametre, OK, advarsel og alarm.

Kapacitetsområde og trykområde
Feluwa pumperne med seks forskellige pumpeserier har et kapacitetsområde fra 0,1 til 600 kubikmeter i timen og et maksimalt trykområde afhængig af pumpeserien op til 150 eller 300 bar.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
AxFlow A/S
Solvang 6
3450 Allerød
Tlf.: 7010 3550
e-mail: axflow@axflow.dk


AxFlow A/S
Schæfergårdsvej 19
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20557699
P nummer: 1004625253

Send til en kollega

0.033