23948sdkhjf

Lemvigh-Müller indleder samarbejde med bowitek om undervisning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bowitek ApS

Lemvigh-Müller afholder mange populære kurser, også indenfor maskinsikkerhed og CE-Mærkning. Dette område udvides nu gennem samarbejde med bowitek.

bowitek skal fremadrettet undervise på nogle af Lemvigh-Müllers kurser indenfor maskin-sikkerhed og CE-Mærkning.

Endvidere er Safexpert™ kurset kommet på programmet hos Lemvigh-Müller. Det omfattende kursuskatalog udgives i 19.000 eksemplarer for 2015.

Parterne afholder desuden seminarer og workshops sammen. Specielt i Safexpert™ og CE-Mærkning. Det foregår på Lemvigh-Müllers kursuslokaler rundt om i Danmark.

”Vi supplerer hinanden rigtig godt” siger John Rasmussen (direktør i bowitek). ”bowitek er rådgiver. Lemvigh-Müller er forhandler - af sikkerhedsprodukter. Vore kunder har brug for begge dele”.

Samarbejdet bringer bowitek tættere på missionen, nemlig at gøre det nemmere for virksomheder at gennemføre en CE-Mærkning. Endvidere bliver kendskabet til Safexpert™ mere udbredt, så virksomhederne får nemmere adgang til et værktøj, der understøtter hele processen med CE-Mærkning.

Det første fælles seminar finder sted den 29. Januar kl. 14-16:30 i Kolding. Det er gratis og omhandler CE-Mærkning i praksis. Tilmelding foregår ved at sende en kort mail til Steen Meldgaard på stml@bowitek.dk

De omtalte kurser findes her:

http://www.lemu.dk/kursuscenter?url=pages/922B2BAE636946E0C1257758004B26F5?opendocument

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bowitek ApS

Vesterballevej 25
7000 Fredericia
Danmark
Bowitek ApS

Send til en kollega

0.062