23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hygiejnisk design – en fordel for fødevareproducenter

Maskinindustrien er hårdt presset af globaliseringen, og derfor gælder det om at kunne levere sikre hygiejniske løsninger så billigt og intelligent som muligt.

Nu behøver danske fødevareproducenter ikke at bruge unødvendigt mange ressourcer på maskinudstyr. Rustfrit stål behøver ikke at være så glat, som virksomhederne tror - det handler i højere grad om design og den rette overfladebehandling.

Maskinindustrien er hårdt presset af globaliseringen, og derfor gælder det om at kunne levere sikre hygiejniske løsninger så billigt og intelligent som muligt. For maskinbyggerindustrien i Danmark, er det nødvendigt, at være på den helt sikre side med hensyn til hygiejnen, men i sidste ende handler det også om konkurrencedygtighed for både fødevareproducenter og maskinbyggere.

HNC Group hjælper på vej, med markedets mest rengøringsvenlige design indenfor pneumatiske cylindre i rustfrit stål. I udviklingsfasen af UNIC cylinderprogrammet er der lagt stor vægt på design, rengøringsvenlighed og funktionalitet. På cylindrene er der nemlig fjernet alle de traditionelle ”skidtsamlere” så som boltehoveder, skilleflader, skruehuller og i det hele taget ujævnheder.

UNIC Stainless Cylinder® har allerede i en lang årrække været kendt for den gode kvalitet og korte leveringstid.

For yderligere information kontakt venligst
HNC Group A/S

Tlf: 7013 2300
Fax: 7013 2301
e-mail: sales@hncgroup.dk
web: www.hncgroup.dk

HNC Group A/S
Borgergade 17
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25486064
P nummer: 1004472926

Send til en kollega

0.047