23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Merbenit - Den godkendte marineserie

Produkter godkendt af Norske Veritas

Merbenit MB 55 er speciel udviklet til bådindustrien til limning af f.eks. sammenføjninger, fodpaneler, ovenlysvinduer, lossespil og dynamisk belastede samlinger.

Merbenit UV 27 er velegnet til alverdens glasforseglinger, såsom koøjer, fugning af glas i byggesektoren og til fugning af glas/rammer i forbindelse med systemer af selvrensende glas såsom Pilkington Active og Saint-Gobain Bioclean. Takket være den meget elastiske formular, kan selv bevægelsesfuger, som udsættes for stærk UV og vejr påvirkning, fuges uden problemer.

Merbenit DC 25 en høj-elastisk hurtigthærdende fugemasse speciel udviklet til fugning af skibsdæk og terasser. Tilhører den nye generation af MS-polymer fugemasser, der kombinerer de bedste egenskaber fra silicone- og polyurethan-fugemasser.

Merbenit FB 50 en elastisk MS lim til parket, massive brædder og laminat på både og skibe. Merbenit FB 50 er en elastisk og hurtighærdende parketlim, til limning af stav- og mosaikparket, højkantsparket, lamelparket, plankegulve og klodsegulve mod under af træ, beton, anhydrit, terrazzo, stål og aluminium. Limning af en diffusionsåben, belægning på klinker er også muligt.

Du kan læse mere om de forskellige produkter her

Kontakt os gerne for yderligere information.

Med venlig hilsen
Aalborg Gummivarefabrik A/S
Ølgodvej 13
9220 Aalborg Øst
Tlf.: 98158022 eller mail


AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87136213
P nummer: 1002765093

Send til en kollega

0.032