23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Baumer A/S - Smart Alternativ til en stemmegaffel

Med niveau switchen LBFS tilbyder Baumer en omkostningseffektiv og pålideligt alternativ til udbredte vibrationsniveaukontakter.

Enheden er i stand til at føle tilstedeværelse af både væsker eller tørstoffer. Den kan monteres i enhver position i tanke eller rørledninger. Sensoren er upåvirket af flow, turbulens, bobler, skum, og opløst stof. Følerhovedet er glat og meget lille, hvilket gør at viskose og klæbende medier ikke hæfter sig til det. Sensorens korte reaktionstid giver hurtige påfyldningsprocesser, samt en præcis og pålidelig kontrol af niveauer.

Niveauafbryderen bruges oftest til at registrere høje og lave niveauer i tanke og rørledninger. Desuden kan det bruges til overfyldningssikring, tørkørselbeskyttelse af pumper og fase adskillelse i f.eks. olie-vand-blandinger. Der er mange anvendelsesområder: drikkevand, spildevand, filtrering, hydraulik, olie og gas, bioenergi, træpiller, kornmøller, jernbanetransport eller pumpesystemer.

Niveau switchen er monteret i et kompakt, meget robust, og korrosionsbestandigt rustfrit stålhus. Den kan installes i en almindelig ½" rørmuffe og pakkes nemt med Teflon tape. Niveau switchen findes med ½", ¾" og 1" gevind. Switsen kan let konfigureres på PC via FlexProgrammer 9701, hvis fabriksindstillingen ikke er tilstrækkelig. På grund af sin hurtige responstid på kun 0,2 sekunder, giver sensoren pålideligt detektering selv i hurtige påfyldningprocesser. Enheden kan bruges indenfor temperaturområdet -40 til 115 ° C.

LBFS’en er baseret på en frekvens teknologi, hvor en frekvens fejer ud fra spidsen. Denne bliver genstand for et faseskift når den er i kontakt med et medie, der har en anden dielektriske konstant (dk-værdi) end luft, skifter kontakten. Den høje følsomhed tillader den at arbejde med medier med en dk-værdi mellem 1,5 og mere end 100. Dette gør det muligt at detektere i alle former for pulvere, granulater og væsker. Selv vanskelige stoffer, såsom polyamid granulat eller papir kan detekteres pålideligt. Sammenlignet med andre målemetoder som f.eks. stemmegafler, ledende ultralyd eller optiske sensorer, har denne teknologi har yderligere vigtige fordele, såsom at der ikke er nogen vibrerende dele og der er ufølsom over for ændringer i ledningsevne, temperatur eller tryk.

Yderligere information www.baumer.com

Baumer A/S
Runetoften 19
8210 Aarhus V
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25275071
P nummer: 1003002520

Send til en kollega

0.047