23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Baumer A/S - Optiske og induktive sensorer i hygiejnisk design

• En komplet løsning med sensorer og monteringstilbehør • EHEDG-Certificeret,Ecolab godkendt samt materialer i henhold til FDA • Unikt koncept med stor tæthed, proTect+ • For applikationer i områder med fødevarer og hvor der stænkes

Specielt for applikationer i levnedsmiddel- og bryggeriindustrien har Baumer introduceret optiske og induktive sensorer i en hygiejnisk design.

De nye sensorer er plane og glatte hus i V4A rustfrit stål, såvel som monteringstilbehøret er EHEDG-Certificeret, Ecolab godkendt, og materialerne er i henhold til FDA. Sammen med rækken af EHEDG-Cerificered reflektorer og EcoLab godkendte kabler med IP69K kan Baumer tilbyde en komplet løsning for positionsdetektering i fødevareområder. Til applikationer i områder, hvor der stænkes, tilbyder Baumer sensorer i spuletæt design. Disse sensore er resistente over for detergenter og højtryksspuling, på samme måde som sensorerne i hygiejnisk design, men de kræver ikke speciel montering.

Med det specielt udviklede tæthedskoncept proTect+ garantere Baumer en lang levetid og høj sensorydelse. Ved testene blev sensorerne udsat test i henhold til IP68 og IP69K samt samtidig udsat for temperatursvingninger. Som følge af disse specielle test garanteres en speciel høj pålidelighed og vedligehold reduceres samtidig.

En stor nyhed bland de nye produkter er den photoelektriske sensor FNDH 14. Denne SmartReflex sensor udnytte eksisterende rustfrie dele på maskiner som reflektor. Ved at undgå montering af tradionelle reflektorer opnås lettere installation og mindre vedligehold. De induktive sensorer kan på den anden side arbejde inden for et stort temperaturområde, -40 til +100°C. Disse fordele betyder et meget stor anvendelsesområde fra bearbejdning af frosne produkter til områder med CIP processer.

Yderligere information på www.baumer.com

Baumer A/S
Runetoften 19
8210 Aarhus V
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25275071
P nummer: 1003002520

Send til en kollega

0.063