23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JUN-AIR indgår udvidet samarbejde med GRANZOW.

Det er en stor glæde at vi i Granzow udover JUN-AIR selv, nu også er i stand til at tilbyde markedet det gode JUN-AIR program, indeholdende energivenlige og støjsvage kompressorer med lavt støjniveau.

JUN-AIR indgår udvidet samarbejde med GRANZOW.

I forbindelse med den store salgssucces JUN-AIR har opnået på det danske marked gennem de senere år, har behovet for en landsdækkende servicepartner der kan påtage sig service forpligtelser på kompressor-anlæg solgt til eksempelvis diverse industrier, privat hospitaler, laboratorier, ørelæger mm. været stigende, og Granzow A/S har som servicepartner siden år 2009 bidraget til denne vækst.

JUN-AIR der producerer lydløse og støjsvage kompressorer i Nørresundby, har siden 2006 været ejet af det Amerikanske kompressor selskab GAST Manufacturing Inc. som indgår i IDEX koncernen. Koncernen har imidlertid valgt at omorganisere og bl.a. flytte produktionen til USA. GRANZOW A/S har igennem mange år været distributør i Danmark for netop GAST produkterne og siden hen også som landsdækkende service-partner på JUN-AIR produkterne. Som en naturlig følge af dette, er samarbejdet nu også blevet udvidet til at Granzow A/S udover eftermarkedsdelen, nu også forhandler JUN-AIR produkterne direkte.

”Vi ser en stor fordel i et udvidet samarbejde med en kompetent partner, som Granzow”, udtaler Area Sales Manager Kim Stubberup fra JUN-AIR International A/S. ”Vi udvidede sidste år samarbejdet med trykluft firmaet Granzow , bl.a. i forhold til ”on-site” service af kompressorer. Derfor er det helt naturligt for os at udbygge dette samarbejde, til også at omhandle salg af såvel kompressorer og reservedele. Granzow er en ”gammel” kending i branchen, og har netop fejret 75 års jubilæum. De har et solidt netværk af service teknikere der dækker hele Danmark. Hvorfor jeg er overbevist om at dette samarbejde bliver til gavn for markedet, og JUN-AIR som brand”.

”Det er en stor glæde at vi i Granzow udover JUN-AIR selv, nu også er i stand til at tilbyde markedet det gode JUN-AIR program, indeholdende energivenlige og støjsvage kompressorer med lavt støjniveau”, udtaler Service- & Operations Manager Henrik Rindom Jeppesen fra Granzow A/S. ”Vi er nu lagerførende af nye JUN-AIR kompressorer og yderligere reservedele, og komplementerer dermed nu den bestående JUN-AIR ”on-site” service via ude kørende service teknikere samt reparationer ”in-house” på eget værksted, med muligheden for at skabe yderligere værdi ved også at tilbyde nysalg”.

Spørgsmål til pressemeddelelsen kan rettes til:

Henrik Rindom Jeppesen
Service- Operations Manager
e-mail: hrj@granzow.dk
Direkte telefon: 43202686
www.granzow.dk

Kim Stubberup
Area Sales Manager
GAST - JUN AIR - International A/S
IDEX Health & Service
Sundsholmen 3-5, 9400 Nørresundby
kstubberup@idexcorp.com
Direkte Telefon: 96323659
www.jun-air.com

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.031