23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JLM teknik styrker sig på sjælland

Styrkelse af serviceaktiviteter

Styrkelse af serviceaktiviteter.
JLM teknik har oplevet en kraftig stigning på eftersyn og service på kraner og løfteudstyr på sjælland. I den forbindelse har vi netop udvidet serviceafdelingen med en servicemontør med bopæl på sjælland, så vi dermed kan opfylde de krav, der stilles af vores kunder med hensyn til service på kraner og løfteudstyr.

Med denne styrkelse, kan vi sikre vores kunder på sjælland, at de altid meget hurtigt kan få fat i en servicemontør, hvad enten det drejer sig om reparation eller anskaffelse af kran og løfteudstyr.
For JLM teknik er det meget vigtigt, at kunden bliver hjulpet når problemerne opstår. Derfor er alle vores servicebiler forsynet med de mest gængse reservedele, så montøren i de fleste tilfælde kan løse problemet på stedet, så vi minimere driftsstop hos kunden og begrænser omkostningerne på servicebesøg.
I modsætning til mange andre kranservicevirksomheder, har JLM teknik egen produktion af løfte-og håndteringsudstyr til alle områder af industrien. Vi kan tilbyde en komplet løsning indeholdende kran, hejseredskab og løfteåg.

JLM teknik ApS
Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20042702
P nummer: 1004260821

Send til en kollega

0.047