23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DLRx Vejeceller til præcis kraftmåling

Med DLRx-serien tilbyder Baumer høj præcisions vejeceller til direkte kraftmålingen.

Serien har en meget lav temperaturpåvirkning <0,005%/K. Den høje præcision og positioneringsnøjagtighed understøttes af deres meget lille forvrængning. Tæthedsklasse IP67, gør dem velegnede til brug i emballageindustrien, maskinteknik, og mange andre industrielle applikationer. Vejecellerne dækker måleområder fra 0 ... ± 500 kN (0…500 kg) med en samlet fejl på <0,1% FS og gentagenøjagtighed <0,03% F.S.

DLRx vejeceller er designet til industrielt brug i et udvidet temperaturområde fra -30°C til +100°C. Det kompenserede temperaturområde er -10°C til +55°C. På grund af deres kompakte og omkostningsbesparende design giver DLRx vejeceller et godt pris/ydelsesforhold og en enkel, omkostningseffektiv installation. Der kan vælges imellem flere udgangssignaler, f.eks. 4...20 mA, ±10 V, og mV/V. Sensorerne er hurtigt klar til brug takket være deres hurtige mekaniske stabilisering og opstartsdrift. Alle sensorer i DLRx-serien leveres kalibreret, hvilket sparer brugerne for besværet med at justere anlægget, hvilket igen gør kortere ibrugtagningstid muligt. En støjsvag passiv broforstærker med analog signalvej og en høj grænse frekvens på 1 kHz er monteret på alle DLRx-sensorer.

Med deres pålidelighed og langtidsstabilitet, er sensorer i DLRx-serien velegnet til statiske og dynamiske kraftmålinger. Den store vifte af egnede applikationer omfatter f.eks. elektriske sprøjtestøbning i plastindustrien, prøvestande og applikationer i konstruktionen på køretøjer og kraner, samt niveaumåling.

Baumer A/S
Runetoften 19
8210 Aarhus V
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25275071
P nummer: 1003002520

Send til en kollega

0.049