23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom til informationsdag om Project Cluster for Accelerator Technology (CATE)

Bliv en del af Skandinaviens high-tech! Udnyt attraktive faglige udviklingsprogrammer, samarbejd med forskning og andre industrier for at opnå konkurrencedygtige kompentencer og muligheder for fremtidige leverancer.

Lær hvordan din virksomhed kan bruge Project Cluster for Accelerator Technology (CATE) på www.cateproject.org og deltag i projektets informationsdag den 24. august i Lund i Sverige.

Tid og sted
Informationsdagen finder sted onsdag den 24. august kl. 14.00 – 16.00 på Östra Vallgatan 14 i Lund i Sverige. Det er gratis at deltage.

Dit udbytte
Du kan høre om, hvordan markedet ser ud, hvilke indtjeningsmuligheder der er, og hvordan du bliver en del af CATE.

Interreg-projekt CATE tilbyder din virksomhed et kompetenceudviklingsprogram i acceleratorteknologi.

Vi tilstræber at din virksomhed, sammen med andre virksomheder skal få bedre muligheder for at opnå kontrakter på design, konstruktion og vedligehold af forskningsfaciliteter, såsom ESS og MAX IV.

Attraktive tilbud
Projektet tilbyder attraktive og gratis kurser for virksomheder, der ønsker at opbygge en konkurrencedygtig kompetence på området. Projektet vil også tilbyde nogle få virksomheder, at virksomheden sammen med eksperter fra CERN leverer et acceleratormodul, hvor stikordet vil være learning-by-doing.

Hvis du modtager støtte til at levere et acceleratormodul, er der gode muligheder for fremtidige leverancer.

Tilmelding og yderligere information
Tilmeld dig hos Michel Honoré på mail mih@force.dk, på tlf. 43 26 75 63 eller på vores hjemmeside. Han kan også fortælle dig mere om de tilbudte kurser og om muligheden for at få støtte til at levere et acceleratormodul.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.031