23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens tankstation sælger ikke benzin

På Landgreven midt i København har Bravida installeret Danmarks første quick- charge-ladestation for SEAS NVE og ChoosEV. Den nye ladestation kan på 20 minutter oplade en el-bil til ca. 100 km kørsel.

Engang tog det flere timer, men den nye quick charge-ladestation kan oplade nyere elbiler på kun 20 minutter. Dermed har ejere af de miljøvenlige elbiler fået et mere fleksibelt køretøj. Anlægget er udviklet og leveret af ABB, mens Bravida EL-Infrastruktur har stået for installationen.

Udover at lægge kabler og installere den tonstunge indmad til ladestationen, har Bravida også monteret selve ladestanderen og installeret nye tavler, der måler forbruget på quick-chargeren og styrer to langsommere opladere til el-biler.

Flere ladestationer på vej

Ladestationen på Landgreven i København er den første af en række ladestationer, som ChoosEV vil opføre i hele hovedstadsområdet, og projektleder i Bravida Michael B. Jacobsen regner med, at Bravida også skal installere de næste:

”Det har været spændende at lave Danmarks første el-tankstation, og forhåbentlig skal vi lave mange flere af dem i takt med at ChoosEV får udbredt deres leasing koncept. Jeg tror og håber på at ladestationerne er første skridt for en fremtid med el-biler i Danmark.”

Bravida Danmark A/S
Park Allé 373
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14769005
P nummer: 1002954188

Send til en kollega

0.047