23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Procesautomatisering, high-end-maskiner og kompaktmodeller til fødevareindustrien

På Anuga FoodTec, 24.-27 marts 2015, præsenterer MULTIVAC nyheder inden for pakning, inspektion og mærkning til fødevarer. Kendetegnene er intelligente proces- og værktøjsteknologier med henblik på effektivitetsforøgelse.

Turnkey end-to-end pakkelinje
Hovedattraktionen på MULTIVACs stand er en turnkey end-to-end pakkelinje, der lever op til de høje krav om fleksibilitet, ergonomi og præcision. I linjen indgår en energirigtig R 245 pakkemaskine, der med den nye værktøjsteknologi reducerer materialeforbruget væsentligt. Værktøjsskiftesystemet sikrer endvidere minimal indstillings- og nedetid. I pakkelinjen indgår endvidere en MR293TT printer, to MR625 OP tværbaneanlæg samt en MR822 checkvejer. Pakkerne ensrettes vha. et integreret MBS 100 båndsystem, hvorefter pakkerne stables med en MPS 302 pakkestabler.

For første gang præsenteres R 105 MF skinpakkemaskinen, en lille model til produktion af MultiFreshTM vakuum-skin-pakker. Samtidig lanceres et komplet program af MultiFreshTM folier.

Der udstilles desuden to automatiske traysealerløsninger til større pakkebehov. På T 300 traysealeren med integreret TTO 10 termo-transfer printer kan der pakke i trays med en dybde på op til 140 mm. T 600 traysealeren er designet til MAP- og vakuum-skinpakning til store mængder. Mærkning af bakkerne sker på et BASELINE L 301 båndan-læg, og der er indbygget kvalitetskontrol i form af en metaldetektor.
Inden for kammermaskiner vises BASELINE P 600 dobbeltkammermaskine med dobbeltsvejsning og plug-in svejseskinner samt C 200 kompaktmodel og B 210, som er modulopbygget for tilpasning til individuelle kundeønsker.


Inspektions- og etiketteringsløsninger
Et andet fokusområde er inspektions- og etiketteringsløsninger fra MULTIVAC Marking & Inspection. Foruden det nye BASELINE I 100 X-ray inspektionssystem præsenteres båndetiketteringsanlæggene L 300 og L 310 i BASELINE serien sammen med en ny generation af dispensere.



Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og markedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fødevarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har 4400 ansatte på ver-densplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, PFM, Ishida, Bizerba, Risco, TIPPER TIE samt samarbejde med Krehalon og BEMIS Europe.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047