23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovative pakkekoncepter og -teknologi

MULTIVAC viser sin ekspertise inden for automatisering på Anuga FoodTec d. 27.-30. marts 2012 i Köln

På Anuga FoodTec i Köln viser MULTIVAC en R535 højkapacitets-dybtrækningsmaskine til fremstilling af 'PrePack' pakker. Maskinen er udstyret med en foldestation og et MR635 tværbaneetiketteringsanlæg. Efter pakkemaskinen er opstillet en MBS110 converger med integreret metaldetektor til vending af pakkerne. Det er nemt at skifte værktøjer på dybtrækningsmaskinen samt let adgang til værktøjerne v.h.a. et innovativt skuffesystem til underpart og elektrisk betjent åbning af overpart.

Med 'PrePack' konceptet viser MULTIVAC en innovativ emballage, som fylder mere og mere i kølemontrerne. Pakkerne ser ud som om de netop er pakket ind ved disken. "Fødevareproducenter og pakkerier ønsker automatisering, men vil samtidig være i stand til at præsentere produkter, som ser håndlavede ud. 'Pre¬Pack' konceptet er begge dele, forklarer Valeska Haux, Marketing Manager hos MULTIVAC. Samtidig opnår brugerne de logistiske og hygiejniske fordele ved stordrift samt de mange forskellige muligheder som 'PrePack' konceptet giver.

MULTIVAC udstiller også en 2-spors T700 traysealerlinje, som er designet til fuldautomatisk pakning i store og mellemstore trays. Maskinhastigheden optimeres automatisk til den ønskede kapacitet og der sættes nye standarder for processtabilitet, effektivitet og hygiejnedesign. Afstabling af trays udføres med en afstabler fra Carsø. Pakkelinjen er udstyret med et H130 håndteringsmodul med en 4-akset robot til placering af de fyldte trays i kartoner. Håndteringsmodulet har tre forskellige bevægelsesretninger og kan leveres med roterende akse.

Små portioner
Med T300 traysealeren viser MULTIVAC en traysealer, der gør det muligt for mindre firmaer at gøre brug af automatisk pakning af fødevarer i trays. På T300 pakkes ca. 20 MAP-pakker i minuttet. Værktøjsskift kræver ingen værktøjer og er understøttet af en software, der gør formatskift meget enkel.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Send til en kollega

0.047