23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny farve på den populære værkstedsvogn fra Sonic

Sonics bedst sælgende og meget populære værkstedvogn S10 fås nu også i en flot koks- grå farve. Værkstedsvognen S10 har 7 skuffer, fyldt med i alt 390 stk. værktøj.

Ny farve på den populære værkstedsvogn fra Sonic

SONIC er specialiseret indenfor udvikling og produktion af professionelt håndværktøj og værktøjsvogne til automobilindustrien.

SONIC har egen R&D afdeling der kontinuerligt arbejder på at gøre autoreparationer, med deres værktøj, nemmere og mere effektive. SONICs force er det store udvalg af unikke værktøjsvogne, fyldt med integrerede værktøjer, som skaber overblik og derved genererer større effektivitet.

SONIC har mere end 2500 fyldte værktøjsvogne, i mange forskellige varianter og udformninger på lager, som passer til enhver tænkelig opgave.

Sonics bedst sælgende og meget populære værkstedvogn S10 fås nu også i en flot koks- grå farve.

Værkstedsvognen S10 har 7 skuffer, fyldt med i alt 390 stk. værktøj, af de mest anvendelige værktøjsløsninger, såsom toppe, skraldenøgler, fastnøgler, tænger og skruetrækkere m.m. Værktøjerne er placeret i hårdt skum, der skåner de enkelte værktøjsdele, og skummet sikrer samtidigt orden i skufferne. Værkstedvognen har en skuffekapacitet på 40 kg. Vognen er ydermere forsynet med et skuffe-blokerende system, som forhindrer vognen i at vælte. Der er en centralt placeret lås med foldbar nøgle placeret på vognens front. Værkstedsvognen topplade er af ABS gummi, som forhindrer værktøjerne i at skride rundt mellem hinanden. ABS gummifladen gør det også nemt at få et overblik over de værktøjer, der er i brug.

S10 værkstedsvognen har desuden flere fordelagtige features som integreret dåse- og papirrulleholder, affaldsspand samt praktisk katalogholder. Der ydes 10 års garanti på alle Sonics værkstedsvogne og værktøj.

Sonics S10 værkstedsvogne har et flot og enkelt design og kan nu også fås i en koksgrå farve.
Det er firmaet AVN Teknik, som har eneforhandlingen af SONIC i Danmark.

Du kan se S10 værkstedsvognene på SONICs helt nye hjemmeside her

Kontakt AVN Teknik A/S, på tlf: 70 20 04 11, for yderligere information!





AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Send til en kollega

0.047