23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Metric indgår aftale med SONY

SONY er nu også en vigtig brik i Metric’s automationsstrategi. Kameraerne tager som noget helt unikt udgangspunkt i SONY’s velkendte højkvalitetskameraer fra broadcasting og camcordere. Se mere på www.metric.dk

Industrikameraerne fås p.t. med flgn. forskellige interfaces.:

*GigE, HDMI, USB2, USB3, Firewire, RS-232/485, LVDS m.m.
samt

*Modulopbygget Vision-design-SW, som er udviklet specielt til Sonys kameraer.


Sony’s industrielle kameraer inddeles i 3 grupper:



Machine Vision:
Sony var blandt af de første som lancerede kameraer til Industrien og til overvågning af produktions linjer. I dag kan disse kameraer fås med forskellige typer af analog- og digital interface som passer eksakt til kundens behov.
Sony kan endvidere nu tilbyde en speciel serie Smart Kamera som har indbygget processor/PC, hvor kunden selv kan indlæse sin egen protokol eller Software.
I 2012 kommer Sony også med en ny kameraserie som er beregnet til Intelligent Trafik Overvågning (ITS) hvor høj billedkvalitet- og opløsning sammen med en hurtig billedoverførelse er vigtige features.



Visuel Communications:
Sony FCB-modul kameraer svarer til den ”rå” indmad på et af SONY’s konsumentprodukter/camcordere. Dette giver en fleksibel løsning med mulighed for mange forskellige interfacestandarder, VGA- eller HD-opløsning integreret autofokus og forskellige zoom optikstørrelser. Med disse kameraer kan kunden selv vælge hvad der passer bedst til hans egen applikation. Sony har udviklet, produceret og solgt disse modulkameraer i næsten 20 år og er i dag den største leverandør af denne type af kameraløsninger på verdensplan.



Pan-Tilt Zoom Cameras:
Sony kan tilbyde to forskellige typer af Pan-Tilt Zoom kamera. Den ene type er primært beregnet for overvågningsopgaver og giver mulighed for loft- eller vægmontering og den anden er en desktopserie, der primært er beregnet for konferencebrug.
Typiske applikationer er inden for Broadcast / TV stationer, Hospital / Operationsstue, sikkerheds- og andre former for overvågning. Disse kameraer kan fjernstyres via PC eller anden type af seriel interface.
Desktopserien specielt designet med henblik på anvendelse i videokonferencesystemer og disse kan fås i en standard VGA-opløsning samt i 3 forskellige HD-varianter. Passer til de fleste Videokonferencemærker som sælges på markedet.

Læs mere om kameraerne her: www.metric.dk

Pan tilt
Blok
Smart kamera
visiion generalt


Kontakt:

Thomas Uwe Jørgensen
Produktspecialist, Automation
40 50 19 39
tuj@metric.dk



Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.031