23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IP69K nyt -1” rustfristål sensor overbeviser hos mejerier og slagterier

SICK præsenterer stolt en 1” sensor i rustfrit stål til de allerhårdeste miljøer, W8V - langtidstestet med overbevisende resultat under de vanskeligste forhold hos store danske mejerier og slagterier

Det er en logisk konklusion at den nye W8V sensor i rustfrit stål er det, der fuldender SICKs program af sensorer til indsats i de hårde miljøer.
Med V18V og MH15V har SICK to Ø18 mm sensorer i henholdsvis langt og kort hus.
W4V er en kvadratisk sensor med ’state of the art’ teknologi, hvor en høj kvalitet i alle led giver fuld ydelse for investeringen.
Derfor manglede der kun en sensor i det populære 1” hus, som er standard på markedet og til et interessant pris/ydelse forhold. Med W8V kan SICK således leverer en sensor, hvor pris og ydelse netop står i et attraktivt forhold.
Der er benyttet kendt teknologi, som er velafprøvet og har bevist sin værd i sikre detekteringer. En funktion som man må sige er det vigtigste ved en moderne fotocelle.

Test før lancering
For at være sikker på, at den nye sensor kan holde til installation i krævende miljøer har der været udført test hos kunder i over et halvt år. I Danmark har store mejerier, slagterier og producenter af forædlede fødevarer stillet deres produktions apparat til rådighed. Mere end ti installationer har været valgt af kunderne, som værende de værst mulige. Her har W8V så været monteret og løbende overvåget af både kunder og SICKs personale.
Resultatet er yderst tilfredsstillende, da ikke en sensor har vist svaghedstegn. Det kan konstateres, at der nu findes en 1” rustfristål sensor på markedet som virkeligt holder til hårde miljøer.

Test selv i din virksomhed
I uge 36 frigives sensoren til salg og i den første tid vil det være muligt at teste den i din virksomhed. Der kan leveres et stk. per virksomhed og denne sælges til halv pris. Kontakt din lokale salgskonsulent eller SICKs interne salgsafdeling.

Ved opgaver som kræver tilpasning har SICK mulighed for at analysere behovet og tilbyde kundespecifikke løsninger baseret på hele det rustfri stål produktportefølje fra fotoceller, induktive til niveau- og tryksensorer.

Faktaboks:
IP69K kapsling
Frontvindue i PPSU som er specielt modstandsdygtigt
Potentiometerafskærmning i PEEK high performance plastik
Direkte kompatibel med montagestandard på markedet (M3 huller)

Datablad:
https://www.mysick.com/saqqara/pdf.aspx?...


SICK A/S
Bregnerødvej 133
DK-3460 Birkerød
Tlf: +45 45826400
E-mail: sick@sick.dk
www.sick.dk


SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.047