23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg os på en udstilling, der får din puls til at stige

Kom og få en snak om MAP på Anuga FoodTec 2012

MAP Mix Provectus er revolutionerende og MAP Check 3 er en ny og bedre udgave af et allerede førende
PBI-Dansensor produkt. Begge er udviklet til at give jer en lang række fordele, der vil fremtidssikre jeres produktion af MAP-pakkede fødevarer.

MAP Mix Provectus’ nye banebrydende koncept sætter helt nye standarder for gasmixere til brug i fødevareindustrien. Mixeren er let at betjene og er yderst driftsikker. MAP Mix Provectus har gode dataopsamlingsmuligheder og forenkler dermed jeres proceskontrol. Samtidig gemmer den vigtige oplysninger om f.eks. aktuelt gasflow, samlet gasforbrug og faktisk gasblanding – for at lette procesovervågningen og kvalitetssikring. Desuden er den så fleksibel og brugervenlig, at I ikke behøver at bekymre jer om gastryk, kapacitet og andre tekniske spidsfindigheder.

MAP Check 3 er en smart gasanalysator - den eliminerer det alt for velkendte problem, at velmenende operatører bruger for meget gas uden at være klar over, hvilken virkning det har på produktions-omkostningerne. Præcision så skarp, som en slagterkniv betyder, at det ønskede restiltniveau i pakken, er præcis det I får – og samtidig opnår I typisk et reduceret gasforbrug på 20-50% på flowpakkemaskiner!

Forberedt til fremtiden
Brug disse to smarte apparater hver for sig, eller sammen for at få endnu bedre resultater. Med
PBI-Dansenor som partner er I sikre på en optimal kvalitetskontrol og lave driftsomkostninger.

Mød os på Anuga FoodTec og se vores seneste nyheder.

MOCON Europe A/S (Dansensor)
Rønnedevej 18
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70603810
P nummer: 1002324672

Send til en kollega

0.047