23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rengøringsvenlige og energibesparende gearmotorer

Kravene til hygiejne/afrensning og modstand over for fugt og korrosive miljøer, som er udsat for hyppige afvaskninger, bliver kontinuerligt højere.

Standarderne der gælder for alle fødevare-, kemiske- og farmaceutiske sektorer, forudsætter strenge vaske- og afrensningsprocesser.
For ikke at påvirke virkningen af rense- og afrensningsmidler, skal coatingen af maskinerne være så jævn som mulig og sikre maksimal rengøringsmulighed med vandstråler.

Oriental Motor og Bauer Gearmotor tilbyder gearmotorer specielt designet og fremstillet til anvendelse i levnedsmiddelindustrien.

For at opfylde levnedsmiddelindustriens skrappe krav er gearmotoren totalt indkapslet i glat udførelse, dvs. ingen ventilatorvinge, ingen skruehoveder og ingen køleribber hvor skidt og snavs kan sætte sig.

Korrosionsbeskyttelse
Korrosionsbeskyttelse af gearmotoren udføres først efter slutmontagen, der er altså ingen samlinger, hvor snavs og bakterier kan samle sig.

Der anvendes en specialcoating, som er modstandsdygtig over for vand og aggressive rengøringsmidler. Gearets akseltap er i rustfrit materiale og med notgang. Gearmotorerne leveres i farven hvid så enheden nemt kan kontrolleres for urenheder.

Applikationer
Perfekt til alle applikationer f.eks. transportbånd, håndteringsmaskiner, opskærere, fyldemaskiner, omrørere, doseringsudstyr og pakkemaskiner indenfor levnedsmiddel- og medicinalindustrien.

Yderligere information
kontakt Gunnar Johannsen, guj@eegholm.dk, direkte 73 12 12 19

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Send til en kollega

0.047