Mikrobiologiske hurtigmetoder til fødevareindustrien
Nyttigt endagskursus for dig, der arbejder med mikrobiologisk undersøgelser.
Er du kvalitetsansvarlig, tekniker eller laborant og arbejder du med mikrobiologiske undersøgelser, vil det være af stor værdi for dig at deltage i dette kursus. På kurset får du indblik i nogle af de mikrobiologiske hurtigmetoder, der kan anvendes i fødevareindustrien i dag. Der præsenteres analyseprincipper og anvendelsesmuligheder i kombination med konkrete eksempler fra danske virksomheder, hvor hurtige PCR-metoder er blevet implementeret.
Kurset vil bl.a. komme omkring metoder til påvisning af Salmonella, Listeria, Norovirus og VTEC.
Desuden belyser indlæg fra Fødevarestyrelsen og DTU Fødevareinstituttet krav til metoderne, for at de kan godkendes af myndighederne, og hvilke mikroorganismer, der vil være fokus på i fremtiden.
Skynd dig at meld dig til dette kursus – sidste frist på fredag d. 23. november.
Tilmelding: http://www.teknologisk.dk/uddannelser/k50031