23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Multivac på IFFA 2013

MULTIVAC udstiller på IFFA i Frankfurt i dagene 4.-9. maj 2013 i hal 4.1 og 11.1. På de to stande udstilles specialløsninger til specifikke målgrupper, nemlig den mindre producent samt til industrien.

Hal 4.1 er tilegnet temaet “Selling your product - everything to do with the speciality meat business". Her udstiller MULTIVAC sit omfattende program af pakkeløsninger, som henvender til pakning af mindre produktioner. Maskinerne er kendetegnet ved kompakt design, enkel betjening og gunstig pris, hvilket betyder, at mindre og mellemstore producenter kan benytte sig af automatisk pakning. "Gennem de seneste år har vi fået stigende efterspørgsel fra denne sektor, og vi har derfor udvidet produktprogrammet med højkapacitets-begyndermaskiner inden for både dybtrækningsmaskiner, traysealere og kammermaskiner”, siger Valeska Haux, Marketing Manager hos MULTIVAC.

Hal 11.1, løsninger til industrien
MULTIVAC præsenterer integrerede pakkelinjer og løsninger til industrien i den nye hal 11. MULTIVAC viser ikke blot meget store højkapacitets-dybtrækningsmaskiner, traysealere og kammermaskiner, men tilbyder også et bredt program af automatiseringsløsninger. Programmet spænder fra enkelt- og flerspors båndsystemer til flerarmede robotter. MULTIVAC har endvidere udvidet sortimentet betydeligt inden for linjeautomatisering, robotteknik og palette-ringssystemer.

"Kødforædlingsindstriens krav til automatisering stiger markant og bliver mere individuel. Det betyder, at de automatiseringsløsninger vi udstiller, kun er en lille del af de mange muligheder. Først efter grundige drøftelser og testkørsler kan kundens ønsker til automatisering fastlægges og konfigureres", udtaler Haux.


Højtrykspasteuriseing af fødevarer (HPP)
På IFFA 2013 præsenterer MULTIVAC deres HPP teknologi. Som et resultat af adskillige patenterede nyudviklinger lykkedes det MULTIVAC i 2011 at integrere højtrykspasteuriseing i automatiserede pakkelinjer til MAP-pakning.

MULTIVAC Marking & Inspection vil også præsentere de seneste nyudviklinger inden for mærkning og kvalitetskontrol.

MYLAR® COOK
For første gang på IFFA viser MULTIVAC det innovative MYLAR® COOK pakkekoncept, som er udviklet af Dupont Teijin Films. MYLAR® COOK folie er formbare folier, som er specielt udviklet til tilberedning af fødevarer ved høje temperaturer på op til 218°C. Produktet tilberedes i emballagen i ovnen eller mikrobølgeovnen. Aroma, vitaminer, mineraler og naturlig saft bibeholdes under tilberedningen. Folien leveres af MULTIVAC i Europa, Oceanien og USA på eksklusiv basis. MULTIVAC i Tyskland leverer naturligvis alle pakkemaskinerne.

For yderligere oplysninger se www.multivac.dk

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047