23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MULTIVAC på Fruit Logistica 2013

MULTIVAC præsenterer et udsnit af sit store produktprogram for frugt- og grøntproducenter på Fruit Logistica, som finder sted i Berlin fra 6. til 8. februar 2013

"Vore pakkeløsninger er en vigtig del af værdikæden for mange frugt- og grøntproducenter, ikke blot fordi de ønsker at forlænge holdbarheden på deres produkter, men også fordi de prioriterer en professionel præsentation af deres produkter på salgsstedet højt. De ved, hvor vigtig emballagen er for beslutningen om køb", siger Valeska Haux, Marketing Manager hos MULTIVAC.

Med en bredde på 47 cm er T 100 MULTIVACs mindste traysealermodel, som derfor nemt kan placeres på et bord eller på salgsdisken. På Fruit Logistica viser MULTIVAC, hvordan frugt og grønt pakkes hygiejnisk og pålideligt i T 100. Trods det kompakte design har bordmodellen vakuum- og gasskylningssystem, og den kan anvendes til MAP pakning. Der kræves endvidere kun strømforsyning til maskinen.

Med T 300 traysealeren udstiller MULTIVAC en begyndermodel til automatisk pakning af alle typer frugt og grønt i bakker. Med denne maskine får man “valuta for pengene”. Design og betjening er enkel og nem. "Vore produktudviklere har fokuseret på ”plug-and-play” princippet, hvilket i al sin enkelthed vil sige: pak maskinen ud, tilslut strøm og begynd at pakke", forklarer Haux.

Med en længde på 2,5 m og en bredde på 1,1 m er T 300 så pladsbesparende, at maskinen kan placeres selv i små lokaler. Med udførelsen i rustfrit stål og MULTIVACs banebrydende hygiejnedesign er maskinen meget rengøringsvenlig, hvilket er medvirkende til forlænget holdbarhed og stabil pakkekvalitet.

Pakning i poser
MULTIVAC præsenterer også en C 400 enkeltkammermaskine til pakning af salater, tørret frugt og nødder i poser. Svejseskinner og kammerhøjde er justerbare, så der opnås stor pakkefleksibilitet, ligesom der er vindue i kammerlåget, således at man tydeligt kan følge processen.
Endelig er der fokus på det integrerede pakkekoncept, FreshSAFE. Et grundlæggende element er den produktspecifikke mikroperforering af overfolien på selve pakkemaskinen, som sikrer optimal kontrolleret atmosfære. Korrekt antal og størrelse af perforeringen fast-lægges fra sag til sag efter grundige testkørsler i MULTIVACs test-center. Disse testkørsler udgør et vigtigt grundlag for den efterfølgende drøftelse med kunden. Til FreshSAFE anvendes standardfolier, som betyder væsentlige materialebesparelser.

For yderligere oplysninger se www.multivac.dk

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.031