Produktoptimering - sojaproteiner
I en tid hvor produktoptimering har høj prioritet og hvor råvarepriserne er på himmelflugt, er det interessant at kigge mod alternative måder at arbejde med kød-, fjerkræ- og fiskeprodukter.
Sojaproteiner står stærkt som "optimeringsværktøj", både hvis man arbejder med at reducere prisen på produkter ved at reducere i kødprocenten, men i lige så høj grad som en ingrediens der kan være med til at løfte produktets kvalitet og derved give en optimering i forhold til selve produktet, som i sidste ende kan være med til at give et forøget salg.
I kataloget til højre findes beskrivelser af nogle af de fordele der er ved at anvende sojaproteiner, hvad enten man arbejder med kød, fjerkræ eller fisk.
Hos Kiranto Foods har vi stor erfaring med brugen af sojaproteiner og kan i samarbejde med vore kunder udarbejde opskrifter, der passer til præcis den type produkter I ønsker at optimere.
Vi hjælper gerne med at skræddersy opskrifter til netop jeres produkter!