23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vakuum-skin-pakker til små portioner

R 105 MF (MultiFreshTM) er det nyeste skud på stammen af pakkemaskiner fra MULTIVAC; en kompaktmodel til produktion af vakuum-skin-pakker til små og mellemstore portioner.

Efterspørgslen på vakuum-skin-pakker har været uændret høj i mange år. Det er ikke overraskende, da denne pakketype yder god beskyttelse af produkterne og desuden giver dem en attraktiv salgspræsentation. Vakuum-skin-pakning kræver en speciel maskine, som lægger overfolien tæt ind til produktet ligesom en slags hud - uden spændinger, hvilket be-tyder, at det naturlige udseende bevares. Overfolien fladeforsegles til underfolien og sikrer, at der ikke kan sive væske ud fra produktet. De emballerede fødevarer fastholdes i pakken, således den kan præsenteres stående, hængende eller liggende fladt.

Produktinnovationer: R 105 kompaktmodel i MultiFreshTM version
MULTIVAC har mange års erfaring med vakuum-skin-teknologien og tilbyder en bred vifte af pakkemaskiner og traysealere, specielt udviklet til denne pakkeform. Det seneste medlem i MultiFreshTM–familien er R 105 MF kompaktmodellen, der kan producere med folier på op til 350 µ. R 105 MF er en økonomisk gunstig løsning til produktion af højkvalitetspakker. Maskinen har præcis det samme tekniske udstyr som de store maskiner, og mindre producenter får hermed mulighed for at begynde med vakuum-skin-pakning. Maskinen er udrustet med kædestyring og opvarmning af overfolien. Den integrerede kædestyring sikrer at overfolien holdes stabilt under fremføring til svejsestationen, og før folien lægges tæt ind til produktet og fuldfladesvejses til underfolien, opvarmes den endnu en gang.

Komplet skinfolie-program
Et omfattende program af skinfolier til MultiFreshTM er resultatet af et samarbejde mellem MULTIVAC og førende folieproducenter. MultiFreshTM overfolierne er velegnet til mange produktformer og –højder og kan leveres i fire standardtykkelser (75, 100, 125 and 150 µ). Overfolierne besidder de ypperste egenskaber og kan erstatte tykkere materialer uden man går på kompromis med kvaliteten. MultiFreshTM underfolierne består af APET og PS flerlagsmaterialer med diverse barriereegenskaber samt forskellige peel-systemer.

Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og markedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fødevarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har 4400 ansatte på ver-densplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, PFM, Ishida, Bizerba, Risco, TIPPER TIE samt samarbejde med Krehalon og BEMIS Europe.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047