23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektivitet på hele linjen: vejen til ressourcebesparelser og højere kapacitet

MULTIVAC præsenterer en R 245 pakkemaskine på Anuga FoodTec i Köln med fokus på effektivitetsforøgelse og reduktion af energi- og materialeforbrug ved pakning af fødevarer

Med servomotor-betjente løftesystemer bruger R 245 pakkemaskinen mindre energi end en sammenlignelig maskine med lufttryktbetjente løftesystemer. Dernæst kan de servomotor-betjente løftesystemer styres mere præcist og hurtigere, hvilket øger kapaciteten og pakkekvaliteten, da bevægelserne kan tilpasses optimalt til forskellige pakkematerialer.

Svejse- og skærestationerne, ligeledes betjent af servomotorer, reducerer desuden materialeforbruget. I kombination med segmenterede skæreværktøjer sikres en reduktion af strimlerne mellem pakkerne og foliehjørnerne og dermed optimal udnyttelse af pakkematerialet. Endvidere minimeres kanstrimmelspildet mærkbart.

For at mindske stoptid under værktøjsskift er R 245-modellen udstyret med skuffesystemer, der gør værktøjsskift nemmere og skiftetiden afkortes vha. et hurtig-skiftesystem til folien. Værktøjsskiftevogn af typen WW 220 kan leveres til opbevaring, transport og løft af alle værktøjsdele.

I de fleste tilfælde er effektivitet også et spørgsmål om ergonomi. De opvarmede sidepaneler tæt på ilæggeområdet skaber en væsentlig mere venlig arbejdsplads for personale som arbejder i kolde produktionsmiljøer.

Øvrige linjekomponenter
Pakkelinjen er udstyret med et MR293TT direkte printsystem samt to MR625 OP tværbaneanlæg til mærkning af pakkerne. Disse linjekomponenter er integreret i HMI 2.0 brugerfladen til pakkemaskinen, således at operatørerne centralt kan aktivere pakkemaskinen, etiketterings- og printsystemet ved anvendelse af en enkel betjeningslogik.

Den linjeintegrerede MR822 checkvægt sikrer maksimal vejepræcision. Pakkerne vendes vha. et integreret MBS 100 båndsystem, hvor pakkerne efterfølgende stables af en MPS 302 pakkestabler. Den kan integreres i maskinstyringen på end-of-line-modulerne, hvilket muliggør standardiseret recepthåndtering i opsamlingen af produktionsdata (PDA) på pak-kelinjen.

Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og markedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fødevarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har ca. 4400 ansatte på verdensplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, PFM, Ishida, Bizerba, Risco, TIPPER TIE samt samarbejde med Krehalon og BEMIS Europe.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047