23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3D scanner på størrelse med en bog

Den tyske målevirksomhed GOM har udviklet en ny 3D scanner, der har et ekstremt kompakt design, indeholder den nyeste teknologi og fås til en særdeles attraktiv pris.

Hos den tyske målevirksomhed GOM står udviklingen aldrig stille, og det skaber begejstring hos deres danske distributør Zebicon. Derfor præsenterer Zebicon på årets hi-messe den nyeste GOM 3D scanner, ATOS Core, der kombinerer state-of-the-art teknologi med
nytænkende design og attraktive priser.

Fra rapid prototyping til målrettede metrologiløsninger
ATOS Core fås i tre varianter, der hver især løser forskellige behov. Lige fra simpel scanning, der bruges til reverse engineering og rapid manufacturing, til målrettede metrologiløsninger med omfattende analyse og inspektionsmuligheder, samt robotintegration. Generelt for hele serien gælder, at ATOS Core kan anvendes til små og mellemstore emner på op til cirka en halv meter.

På størrelse med en bog
En af de revolutionerende nyheder ved ATOS Core er designet. Et smalt scannerhoved med både optik og elektronik integreret. Det resulterer i en meget stabil og robust løsning, der er ekstremt nem og intuitiv at håndtere. Her kan man bogstaveligt talt tage en ny scanner ned fra hylden. En anden revolutionerende nyhed er prisen. Et komplet ATOS Core scannersystem starter ved 180.000 kr. til digitalisering og reverse engineering.

Se ATOS Core på hi[13]
Zebicon demonstrerer ATOS Core på hi[13] på messens Innovation Track i Hal K. Formålet med Innovation Track er, at virksomheder, opfindere og iværksættere kan blive inspireret og få gode råd og sparring i deres udviklingsproces. Zebicon har på Innovation Track fokus på designprocessen og hvilke muligheder scanning kan give i den fase. De besøgende opfordres til at tage deres emner og prototyper med, så der bliver mulighed for at tage en konkret snak.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Kontaktperson

Katja Ramsing
Salgschef
+45 41964956 kr@zebicon.com

Send til en kollega

0.048