23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar på vandet i produktionen

Hvordan sparer du på vandet uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Hør mere på temadag i Odense den 28. august.

At reducere vandforbruget i fødevareproduktionen rejser en række problemstillinger. På denne temadag bliver du præsenteret for løsninger på vandbesparende tiltag og for alternative metoder til reduktion af vandforbrug i en fødevareproduktion.

Du vil også høre om nye målemetoder til styring af industriel rengøring, om water footprint samt om de lovgivningsmæssige krav til vandbesparende tiltag.

Se hele programmet for temadagen her.

Dato og sted
28. august 2013
kl. 10:00-16:00
KOLD College, Bjørnemosevej 190, 5260 Odense S

Pris
DKK 500 ekskl. moms.

Tilmelding
Vibeke Salmon
Tel.: 4516 9144
ves@dhigroup.com

Temadagen arrangeres af DHI, AgroTech og inSPIRe.

inSPIRe er en strategisk public-private platform for innovation og forskning, som har til formål at forbedre den danske fødevaresektors produktivitet og globale konkurrencedygtighed. Læs mere om InSPIRe her.

DHI A/S
Agern Allé 5
2970 Hørsholm
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36466871
P nummer: 1019995662

Kontaktperson

VS
Vibeke Salmon
Kursussekretær
+45 45169144 ves@dhigroup.com

Send til en kollega

0.047