23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Temadag om fremtidens kødprodukter

Fremtidens kødprodukter - hvilke og hvordan?


• Hvilke kødprodukter vil kunder og forbrugere ha’ i fremtiden?
• Skal det være sunde produkter med lavt fedtindhold?
• Hvad med de funktionelle egenskaber?
• Skal det være de velkendte, traditionelle kødprodukter, eller er der et marked for nye og mere utraditionelle produkter?
• Hvordan kan innovation håndteres i forhold til kød?

Kom til temadag den 21. november på Teknologisk Institut i Aarhus og få nogle bud på disse spørgsmål.

Programmet byder bl.a. på fremtidsforsker Birthe Linddal, som vil give sit bud på, hvilke produkter forbrugere og kunder ønsker i fremtiden.

Anne-Birgitte Agger fra Københavns Madhus vil fortælle om sit syn på fremtidens ønsker set fra catering og storkøkkeners side.

Kokken Mads Nybro vil komme med inspiration til nye produkter, og DMRI Teknologisk Institut vil fortælle om deres nyeste resultater på kødområdet – er det muligt at fremstille hjertesunde kødprodukter? Kan vi fx bruge tang i kød? Må kødpålæg være gult, orange eller grønt? Og hvordan ser fremtidens emballage ud?

I løbet af dagen kan du smage på nye kødprodukter og blive inspireret og udfordret på sanserne.

Tilmelding her

For yderligere information
Lise Nersting
Email: lng@teknologisk.dk
Tlf: 72 20 26 68

Lene Meinert
Email: lme@teknologisk.dk
Tlf. 72 20 26 67

Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1002969019

Kontaktperson

FA
Fødevareteknologi Aarhus
Kontorelev
+45 72201900 foedevareteknologi@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.078