23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ecolab præsenterer værktøjer til forbedring af effektiviteten i fødevareindustrien

Ecolabs eksperter til stede på Anuga FoodTec til at diskutere og forklare fordelene ved vores seneste innovationer. Book din ECOLAB oplevelse nu og få værktøjer til at forbdre din effektivitet

Ecolab vil introducere innovationer til forbedring af kvalitet og produktivitet samt de seneste udviklinger i produkter og programmer til overfladehygiejne.

På udstillingen vil vi lancere vores nye sortiment til overfladerengøring og demonstrere effektiviteten af den nye HYBRID linie.

3DTRASARTM CIP, en unik tilgang til overvågning og optimering af CIP-applikationer, bliver for første gang præsenteret på denne udstilling. 3DTRASARTM CIP giver øjeblikkelig indsigt i alle relevante CIP-processer og deres respektive forbrug og de dermed forbundne omkostninger. Denne løsning giver produktionsstederne mulighed for at se det samlede billede bag dataene, så der kan handles hurtigt og så det optimale resultat let kan opnås. Det gør CIP-procedurerne gennemsigtige og gør det lettere at opnå en ensartet produktion.

Kom og mød vores eksperter i HAL 5.2 – Stand B061/C068. Vi ser frem til at møde dig på Anuga FoodTec.

Book en ekspert til dit besøg

Ecolab ApS
Høffdingsvej 36
2500 Valby
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56987819
P nummer: 1003119801

Kontaktperson

LH
Lars Houborg
TECHNICAL EXCELLENCE SPECIALIST, FOOD & BEVERAGE
+45 36 15 85 05 Lars.Houborg@ecolab.com

Send til en kollega

0.048