23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN Teknik får forhandlingen af TITAN!

AVN Teknik har indgået et samarbejde med TITAN, som producerer hydraulisk spændeværktøj. AVN Teknik vil fremadrettet varetage forhandlingen af TITANs produkter i Danmark.

Rådgivning om bespænding
AVN Teknik rådgiver omkring og udvikler bespændingssystemer bl.a. for nogle af verdens største vindmølleproducenter, og for at kunne imødegå den stigende aktivitet på området så har AVN Teknik valgt at indgå et samarbejde med TITAN. AVN Teknik vil fremadrettet varetage forhandlingen af TITANs produkter i Danmark.

TITAN gør det muligt
TITAN fremstiller et komplet sortiment af industrielle hydrauliske bespændingsværktøjer til mange forskellige momenter fra 200Nm til over 70.000Nm og passer derfor perfekt ind i AVN Tekniks produktportefølje af bespændingsværktøjer, da TITANs bespændingsværktøjer er yderst velegnede til at spænde bolte på meget svært tilgængelige steder, med sit indbyggede modhold, hvor konventionelle bespændingsværktøjer umuligt kan komme til at spænde.

3 typer værktøjer
TITAN udbyder 3 typer af bespændingsværktøjer i varierende størrelser. Version 1 T-serien med en udvendig firkant og modhold til montage med krafttoppe og version 2 LP-serien med indvendig sekskantsnøglevidder samt version 3 super-serien med indvendig sekskantsnøglevidder. Alle 3 versioner drevet af hydraulisk pumpe.

AVN Teknik kan med TITAN nu tilbyde at løse enhver bespændingsopgave og give kunden en komplet og optimal løsning inden for bespænding.

Kontakt
Kontakt AVN Teknik, for yderligere information, på 70 20 04 11!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.062