23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt modul til iPhone app'en giver adgang til arbejdssedler elektronisk. Gratis!

I app’en kan man hurtigt få et overblik over både time- og vareforbrug.

Lemvigh-Müller har, som den eneste tekniske grossist, udviklet en ny app til android og iPhone, hvor installatører nemt og hurtigt kan hente dagens arbejdssedler på en smartphone eller tablet uden at skulle forbi kontoret først. Det betyder mindre køretid og mere tid til kundebesøg. Men den nye app har mange andre smarte og tidsbesparende funktioner.
- Man kan tilknytte fotos og prioritere arbejdssedlerne, så installatørerne kan se hvilke opgaver, der haster og hvilke, der kan vente. Samtidig er der en udvidet søgefunktion i app’en, så man eksempelvis kan søge på kundenavn, projektnummer eller referencenummer, hvis der er behov for at finde en tidligere sag frem, fortæller udviklingschef Svend Tang fra Lemvigh-Müllers e-businessafdeling.

Bedre styr på den lovpligtige sikkerhed
App’en vil også gøre den nemmere for den enkelte el- eller vvs-installatør at leve op til kravene om at have et SKS (SikkerhedsKvalitetsStyringssystem), da der i app’en er adgang til en række basisskabeloner, som man kan aktivere og bede montøren udfylde. Disse bliver automatisk tilknyttet opgaven.
- I LMe-partner kan vores kunder selv tilrette skemaerne, så de passer præcist til deres virksomhed, og den enkelte installatør vil efterfølgende kun kunne se de skemaer, der er relevante for ham, tilføjer Svend Tang.

Hurtigere fakturering
For installatørerne er der også udsigt til, at de hurtigere kan sende fakturaer ud til kunderne.
- I app’en kan man hurtigt få et overblik over både time- og vareforbrug, og man skal ikke vente på, at arbejdssedlerne bliver afleveret og manueltindtastet i installatørens eget fakturerings-system. På den måde kan man langt hurtigere sende en faktura til kunden, tilføjer Svend Tang.
I Lemvigh-Müllers nye app er det også muligt at knytte forbruget til sagen og LMe-lager med mulighed for automatisk genopfyldning af bilen. Det er noget, der vil gøre den daglige genopfyldning af bilen/lagret nemmere for installatørerne.

Download app'en her >> (nederst på siden)

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.047