23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MULTIVAC på Fruit Logistica i Berlin 5.-7. februar 2014

Pakke- og mærkningsteknologier til frugt- og grøntsektoren

På Fruit Logistica, som finder sted i Berlin 5.-7. Februar 2014, præsenterer MULTIVAC de besøgende for en række pakke- og mærkningsteknologier specielt udviklet til mindre og mellemstore virksomheder inden for frugt- og grøntsektoren:

- R 105 dybtrækningsmaskine til produktion
af vakuum- og MAP-pakker

- T 300 traysealer til automatisk pakning af alle typer frugt og grønt i bakker

- C 400 enkeltkammermaskine til pakning af salater, tørret frugt og nødder i poser

- MR323 transportbåndetikettering til topetikettering og som option også bundetikettering på
dybtrukne pakker samt på bakker

Alle modeller er brugervenlige, kræver ikke megen plads og kan derfor nemt placeres i små lokaler. Udførelsen i rustfrit stål af høj kvalitet kombineret med MULTIVACs banebrydende Hygienic DesignTM sikrer de bedste forudsætninger for nem rengøring, hvilket øger produktsikkerhed og forbrugerbeskyttelse.

Ved udviklingen af de nye begyndermodeller blev der lagt særlig vægt på fleksibilitet. R 105 er velegnet til produktion af både vakuum- og MAP-pakker. Med T 300 kan frugt- og grøntproducenter pakke i mange forskellige emballager, som MAP-pakker med og uden LID-folie eller Iso-skinpak. Indstilling af svejseskinner og kammerhøjde på C 400 er meget fleksibel og vinduet i kammerlåget giver et klart kig ind til pakkeproceduren og forenkler betjening af maskinen, selv for uøvet personale.

FreshSAFE-konceptet
MULTIVAC viser også det integrerede pakkekoncept, FreshSAFE. Et grundlæggende element i denne pakketeknologi er produktspecifik mikroperforation af overfolien på pakkemaskinen for optimal udskiftning af luften, hvorved der produceres EMAP-pakker (Equilibrium Modified Atmosphere Packaging). Korrekt antal og størrelse på perforationerne fastlægges fra sag til sag på baggrund af grundige tests i MULTIVACs Innovation Center. Disse tests danner et vigtigt grundlag for det efterfølgende forløb med kunden. Med FreshSAFE-teknologien kan producenterne anvende standardfolier og dermed minimere lagerbeholdningen af pakkemateriale.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047