23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eegholm – kundespecifikke motorløsninger til industrien

Eegholm og ATB har sammen udviklet kundespecifikke løsninger til små, mellem og større produktionsanlæg. Motorerne spænder over yderst kundespecifikke modeller til modificerede standardprodukter!

Eegholms leverandør af el-motorer, ATB Antriebstechnik, har en solid erfaring med produktdesign og fremstilling af el-motorer til adskillige applikationer. ATB er én af de førende motorproducenter af motorer og driftanlæg til flere industrisektorer.

Produktprogrammet strækker sig fra 25W til 25MW og indeholder standard og kundespecifikke løsninger. Med mærker som Schorch, Morley, Laurence Scott og Brook Crompton i deres produktsortiment har ATB en kvalificeret løsning til alt.


Energibesparende motorer
ATB har el-motorer til alle led i vandforsyningskæden - bortlede eller rense spildevand eller at levere rent drikkevand. Motorerne yder deres optimale på en energibesparende måde – både i lavvolts anlæg, kundespecifikke højvolts motorer eller motorer med integreret frekvensomformer.


Motorer til farlige miljøer

ATB motorer rangerer blandt de markedsførende producenter af el-motorer til farlige miljøer inden for olie, gas og kemisk industri.

El-motorer og driftanlæg sikrer, at olie og gas bliver sikkert, pålideligt og effektivt ledt til deres destinationer. I flere kemiske og petrokemiske anlæg, ville produktionsprocessen ikke være mulig uden el-motorer specifikt designet til farlige miljøer. ATBs motorer kører pålideligt i døgndrift yderst energieffektivt, så energiomkostningerne holdes på et minimalt niveau.


Yderligere informationer
Kontakt Gunnar Johannsen på telefon 4059 8508 eller send en mail på guj@eegholm.dk eller se mere om ATBs brede produktprogram.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.066