23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eegholm - mobilbetaling ved OK stationer

Eegholm og OK har i tæt samarbejde gjort det muligt at benytte sin mobiltelefon som betalingsenhed på OKs vaskehaller. Inden længe er det også muligt at kunne betale for sit brændstof med sin mobiltelefon.

I et tæt samarbejde med Falck er der indført mobilbetaling på OKs vaskehaller. Den nye funktion er udviklet og implementeret af Eegholms udviklingsafdeling.

Ideen er, at kunder hos Falck kan få tildelt en vask, der kan indløses på én af OKs landsdækkende ca. 100 vaskehaller.


Hvordan fungerer det?
Det hele starter med at kunden registreres hos Falck/OK med sit telefonnummer. Når dette er sket modtages en SMS der beskriver hvordan betalingsforløbet afvikles og kundens personlige PIN kode.

Betalingsstederne i alle vaskehaller er blevet opdateret med et unikt ID nummer. Dette nummer vises på skærmen når bilen er korrekt placeret i vaskehallen og anlægget venter på at brugeren igangsætter betalingen. Det nye er nu, at kunden i stedet for at indlæse sit betalingskort eller en tidligere købt vaskebon, tager telefonen frem og sender en SMS indeholdende ID nummeret på den aktuelle vaskehal.

Når SMSen modtages centralt hos OK undersøges først om den valgte vaskehal er klar til betaling. Er den det, skiftes til PIN indtastning på skærmen foran brugeren. Efter indtastning af PIN kode fortsætter produktvalg og vask som normalt.

Sikkerheden holdes i top med SMS betalingen. Telefonnumret SMSen sendes fra skal være kendt i systemet og kunden skal indtaste sin personlige PIN kode, der i systemet er tilknyttet det anvendte telefonnummer.

Inden længe – brug mobilen til at betale for dit brændstof
SMS teknologien er lige nu ved at blive implementeret som betaling for brændstof og som det næste trin vil SMS betalingen blive den foretrukne metode når der udstedes gavekort. På sigt vil alle OKs kunder få mulighed for at sammenknytte sin telefon med sin OK konto og anvende SMS som betaling i stedet for kortet.

Kontakt
Ole Rasmussen, R&D Manager, or@eegholm.dk, direkte 6155 3081 eller kig forbi www.eegholm.dk

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.039