23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trykluftkomponenter til det hårde miljø

Produktionsstop på grund af fejl er både dyrt og besværligt. Det gælder derfor om at vælge komponenter af høj kvalitet, der kan klare det hårde og slidsomme miljø.

AVS har løsningen inden for pneumatiske komponenter specielt udviklet til hårde miljøer og belastninger samt tilbehør til trykluft, kompressorer, filterrensning mm. Vi præsenterer her en lille del af vor brede program. Vil du vide, om vi kan klare din udfordring, er du velkommen til at kontakte os.

ROBUSTE CYLINDRE – TIL BARSKE MILJØER
Cylindre med massivt gummistempel til hårdføre miljøer. Slaglængder leveres efter ønske og kan leveres med specielle cylindre efter tegning. Stort tilbehørs program i montagebeslag.

PNEUMATISKE VENTILER - DER KAN KLARE BELASTNINGEN
De patenterede "Eats Dirt" ventiler klarer både rust og vand i trykluften. Ventilerne testes ved at rust og vand indsprøjtes for hver 864.000 aktiveringer i løbet af ventilens garanterede levetid på 20 millioner cyklusser. Arbejdsområde går fra -18° C til +82° C. Ventilerne er vejrbestandige og leveres både som in-line ventiler og namurventiler.
De unikke TEE pakninger følger glideren, så urenheder ikke kiler sig fast, men holder glideren ren.

EMISSIONS OVERVÅGNING
Med den stadig stigende fokus på miljø, både nationalt og globalt, er præcis og let tilgængelig status på emissions overvågning en nødvendighed.
Goyens Filtervagt / Broken Bag Detector & Emissions overvågnings modeller opfylder ethvert behov for filtermedie tilstandsovervågning samt kontinuerlig overvågning og måling af støv og partikel koncentrationer, der udledes fra procesanlæg.
Med en Goyen Filtervagt / Broken Bag Detector er man på forkant med defekte posefiltre. Filtervagten er velegnet til at overvåge posefilter og andre støvfilter installationer - så filterlækager undgås.
Goyens Emissions overvågnings enheder overvåger løbende partikel-flow, primært emissioner fra procesanlæg.

SIKKERHEDSFILTER – HOLD VAND, SNAVS OG OLIE VÆK
Et sted i produktionsanlægget bruges trykluft i større eller mindre omfang. Og selvom der er installeret nyt trykluftanlæg og køletørrer, kan kondens og vand alligevel forekomme i trykluften, f.eks. ved nedbrud eller fejl på køletørreren.
Eliminizer filtre og Eliminizer Combo er specielt udviklet til at udskille al væske (kondensvand og olie) fra trykluften og ikke ”kun” urenheder i form af små snavs-partikler som almindelige kendte filtre. Til forskel fra mange andre typer filtre adskiller Eliminizer sig ved, at det monteres lige før forbrugsstedet. Da Eliminizer passivt fjerner fugt direkte ved forbrugsstedet, er der en 100% garanti for ren og tør luft. Derved spares tid og penge på reparationer og produktionsstop.

FILTERRENSNING OG TIMERSTYRING
Hvor der er produktion, er der som regel også en eller anden form for filter, og her opstår behov for filterrensning.
- AVS forhandler Goyen og Mecair filterrensnings systemer, og kan i samarbejde med kunden og fabrikkens ingeniører dimensionere og sammensætte den perfekte løsning. AVS har altid et stort lager af skudventiler, timerstyringer, reservedele og tilbehør.
Goyen og Mecair teknologi er anerkendt som markedets førende, der tilbyder skræddersyede løsninger til støvfilterproducenter og system-brugere verden over.

SIKKERHEDS LYDDÆMPERE
Silvents nye serie af sikkerheds lyddæmpere tilbyder særdeles effektiv støj reduktion, kompakt størrelse og et unikt patenteret advarselssystem. Lyddæmperens advarselsindikator giver advarsel om, at modtrykket i systemet er for højt. Det kan både ses og høres, når det er på tide at udskifte lyddæmperen.
Disse sikkerheds lyddæmpere giver støjreduktion på 30-35 dB (A).
Sikkerheds lyddæmperne leveres i : 1/8” - 1/4” - 3/8” - 1/2”

Følg os på facebook, klik her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.097