23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nydannede Danish Wind Export Association lanceres

Den danske vindindustris nye fælles eksportforening lanceres torsdag den 9. januar 2014.

Danish Wind Export Association samler hidtidige eksportaktiviteter fra Vindmølleindustrien og Eksportforeningen for at styrke samarbejdet og eksporten i den danske vindindustri.

Forventningerne er store til den nye fælles forening Danish Wind Export Association, der fra 1. januar vil fungere som fælles eksportenhed for de hundredevis af virksomheder i den danske vindindustri. Torsdag den 9. januar markerer branchens virksomheder lanceringen af Danish Wind Export Association ved en reception hos LM Wind Power i Lunderskov, hvor det blandt andet er muligt at møde repræsentanter fra LM Wind Power, Fritz Schur Technical Group og A2SEA.

Danmark er hjem for verdens mest globaliserede vindmølleproducenter og en særdeles globaliseret gruppe af underleverandører, der sammen har indtaget verdensmarkedet. En lang række af disse virksomheder vil være at finde ved lanceringen torsdag, hvor deltagerne vil få en nærmere præsentation af den nye eksportenhed.

”Med Danish Wind Export Association står virksomhederne stærkere som en del af markedsføringen af danske kompetencer på alle de vigtigste eksportmarkeder,” forklarer en spændt Claus Sejersen, der er formand for Danish Wind Export Association og direktør i Jupiter Group.

Praktisk
Lanceringen finder sted 9. januar kl. 14.00-16.30 hos LM Wind Power, Brandcenter, Vingen 1, 6640, Lunderskov.

Journalister kan deltage efter kontakt til Peter Alexandersen, presseansvarlig i Vindmølleindustrien 2225 9072 | pal@windpower.org eller Tanja Hai, kommunikationskonsulent i Eksportforeningen 2252 2906 | tanja.hai@dk-export.dk

Om Danish Wind Export Association
Med etableringen af Danish Wind Export Association overfører Vindmølleindustrien og Eksportforeningen de nuværende eksportaktiviteter og medarbejdere til den nye forening. Foreningen ejes i fællesskab af de to stiftende foreninger. Alle vindvirksomheder, der er medlem af de to foreninger, vil i fremtiden modtage såvel eksisterende som nye eksporttilbud fra den nye forening.

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.047