23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Zebicon afholder designkonsultation

Fem kunder brugte en formiddag i selskab med Zebicon og en designer for at optimere produkter og services fra 3D målevirksomheden fra Billund.

Post-its, glimmertape og tekniske termer - det var en cocktail, der virkede, da Zebicon i november 2013 afholdt en workshop på Designskolen i Kolding med det formål at forbedre virksomhedens produkter.

Zebicon laver 3D opmåling og kvalitetskontrol for industrien, og man ønskede at forbedre målerapporterne, der leveres til kunderne.

Fem kunder i aktion
Med på dagen var fem friske kvalitetsfolk fra Velux, Multi-Wing international, Micro Matic, Coloplast og Michael Lundbech A/S, der repræsenterede forskellige kundegrupper og dermed havde forskellige holdninger og kommentarer til Zebicons produkter.

Som facilitator og leder af workshoppen var designer Pia Schytz fra Design2innovate, der introducerede og styrede de mange øvelser og kreative processer. Øvelserne inkluderede blandt andet en diskussion og prioritering af indholdet i Zebicons målerapporter, samt en kortlægning af kundernes ”brugerrejse”. Dvs. deres møde med Zebicons ydelser, både før, under og efter selve ydelsen leveres.

”Designkonsultationen har givet et væld af nye indsigter og læring om vores kunder og deres syn på vores ydelser”, fortæller Kasper Fedde Krogh fra Zebicon. ”Der var mange positive kommentarer, men bestemt også mange områder vi kan forbedre os på og arbejde videre med”. Alt i alt gav dagen en række konkrete punkter at tage fat på, men også en masse spændende processer at arbejde videre med.

Om designkonsultationer fra D2I
En designkonsultation er en 1-dags workshop for virksomheder. Workshoppen er faciliteret af designere, og tilrettelægges med udgangspunkt i virksomhedens behov. En konsultation giver indblik i, hvordan designere arbejder med at forandre processer, løse udfordringer og finde nye veje og mere generelt, hvad en designproces kan gøre for virksomheder.

En konsultation giver et nyt syn på virksomhedens udfordring, og på måder at løse den på. Og derudover præsenteres nogle konkrete designmetoder, der kan bruges i det videre arbejde. Læs mere om Design2innovate og designkonsultationer.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Kontaktperson

Katja Ramsing
Salgschef
+45 41964956 kr@zebicon.com

Send til en kollega

0.063