23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PALOMAT Greenline til håndtering af 25 paller

Med en videreudvikling af det miljøvenlige pallemagasin fra 2011, gør PALOMAT det nu også muligt at håndtere 25 paller på en mere energivenlig og grøn måde.

Pallemagasinet PALOMAT Greenline til håndtering af 15 paller så dagens lys i 2011. Siden sommeren 2013 har PALOMAT arbejdet på en model af samme type til håndtering af 25 paller. En model der nu står klar. Produktudviklingen var iflg. Area Manager hos PALOMAT, Majbritt Svane næste naturlige skridt:

”Vi ser en stigende tendens i markedet for mere grønne og miljøvenlige investeringer. Med den store stigning i salget af vores PALOMAT Greenline for 15 paller og en stigende efterspørgsel fra vores forhandlere på en Greenline til 25 paller, var produktudviklingen næste naturlige udvidelse af vores sortiment.”

Mere energivenlig og fleksibel

Palomat Greenline stabler og nedstabler automatisk paller enkeltvis i gulvniveau. Pallemagasinets eneste drivkraft er el – 230V. En drivkraft som er mere energivenlig og grøn i forhold til mange andre pallemagasiner på markedet, som bruger en mere omkostningstung drivkraft som f.eks. luft.

Da PALOMAT Greenline blot tilsluttes en normal stikkontakt, bliver pallemagasinet en utrolig fleksibel del af palleflowet. Ændres palleflowet i f.eks. produktionen er Greenlinen nem at flytte og bruge et andet sted – der skal blot være en 230V kontakt til rådighed.

PALOMAT Greenline har samtidig mulighed for at håndtere paller i miljøer ned til -25 °C.

Pallemagasinet PALOMAT Greenline er et standard pallemagasin og det rummer mange muligheder med hensyn til palletyper og størrelser. Kundespecifikke løsninger tilbydes.

Skån dine medarbejdere for de tunge manuelle palleløft og tænk samtidig på miljøet med investering i PALOMAT Greenline.

Kontakt vores salgsafdeling for yderligere information:

Tlf.: 96 69 47 11
Mail: info@palomat.com

PALOMAT®
Industrivej 10
7900 Nykøbing Mors
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 0000000000

Send til en kollega

0.047