23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ansættelser i Process Engineering A/S

Det rådgivende ingeniørfirma Process Engineering har med baggrund i længere tids ekspansion på markedet, endnu engang forøget antallet af medarbejdere med 6 personer og består nu af et kvalificeret team omfattende 40 ingeniører og teknikere

Jørn Gammeljord Pedersen
Jørn er med virkning fra 2/1-2014 ansat som Salgs- og Marketingansvarlig for hele Process Engineering A/S. Jørn kan i kraft af sit tidligere virke, byde ind med både hands-on erfaring, samt stort kendskab fra beslægtede og eksisterende kunder til Process Engineering. Det store branchekendskab og kompetente tilgang til nye opgaver, ser vi som en styrkelse for både nye og eksisterende kunder samt Process Engineering.

Lars Jacobsen
Med virkning fra 6/1-2014 er Lars Jacobsen ansat hos Process Engineering i Fredericia. Lars er uddannet Maskiningeniør fra Odense Teknikum i 1994 indenfor mekaniske anlæg og processer. Med en lang baggrund med maskinkonstruktion og projekter spændende fra virksomheder som Skako, Micon, FMC Subsea, Energinet.dk, Alfa Laval og senest National Oilwell Varco Stavanger, har Lars et indgående kendskab til diverse CAD-programmer, maskiner, NORSOK og andre standarder i Olieindustrien. Lars vil fremadrettet være en styrkelse af hele bredden på vores nationale designteam i Process Engineering.

Peter Voetmann Madsen
Maskiningeniør Peter Voetmann Madsen er blevet ansat hos Process Engineering i Brøndby. Peter har en fortid fra bl.a. Rambøll Energy, GEA Niro, FLS Airtech og lignende virksomheder, hvor han fungerede som både projektleder og projektingeniør. Peter har mere end 20 års erfaring med projektledelse og projektering af procesanlæg indenfor Waste to Energy, spraytørring, filtering og lignende anlæg.

Rasmus Grønfeldt Hansen
Maskinmester Rasmus Grønfeldt Hansen er blevet ansat hos Process Engineering i Aarhus. Rasmus har en fortid som teamleder hos AarhusKarlshamn, hvor han vedligeholdte procesanlæg. Senest var Rasmus ansat hos Krüger A/S som projektingeniør. Rasmus har stort kendskab til 3D Cad, PI diagrammer og projektering af procesanlæg

Kasper Nylander
Maskiningeniør Kasper Nylander er blevet ansat hos Process Engineering i Brøndby. Kasper er nyuddannet ingeniør fra DTU. Kasper har tidligere været i studiepraktik hos Process Engineering, hvor han arbejde med styrkeberegning og FEM analyse på både stålkonstruktioner, beholdere og varmevekslere. Kasper har desuden et godt kendskab til 3D konstruktion i Inventor og PI diagrammer.

Morten F. E. Rasmussen
Morten har haft sin praktiktid hos Process Engineering og er efter endt uddannelse som Teknisk Designer med topresultat, blevet fastansat i Fredericia. De kompetencer som Morten byder ind med, er indenfor 3D-rørdesign, konstruktion i Inventor, samt PI og PFD-diagrammer. Morten deltager fleksibelt i arbejdet for alle 5 afdelinger i Process Engineering, og vil med sine gode kvalifikationer være en stærk resource i vores nationale team.

Process Engineering har afdelinger i Fredericia, Ålborg, Århus, Brøndby og Kalundborg

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

PBJ
Poul B. Jakobsen
Direktør
pbj@proeng.dk

Send til en kollega

0.079