23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød DFD på IKA’s Årskonference 2014

Besøg os på IKA's Årskonference og oplev, hvordan vores kasserede tekstiler gennem genanvendelse får nyt liv.

OMTANKE BLIVER TIL HANDLING

På IKA’s Årskonference 2014 den 30. og 31. januar, udstiller vi på stand nr. 24 designs, der er blevet til i vores samarbejde med designer Victoria Ladefoged og kreativ entrepreneur Klaus Samsøe. Et samarbejde om genanvendelse, der giver vores kasserede tekstiler nyt liv.
Læs mere om vores samarbejde her.

BESØG VORES MARKEDSBOD

Når I vælger en leverandør tænker I så at de også skal være innovative? Opnår I en effektiv drift ved jeres udbud? I 2012 vandt vi EU’s Miljøpris i god miljøforvaltning for vores rengøringskoncept Viima, som vi har udviklet og forbedret gennem 10 år. Besøg vores markedsbod og hør meget mere om, hvordan vi med Viima, kan bidrage med en innovativ løsning, udviklet med stærkt fokus på optimering af arbejdsmiljø og hygiejne, der samtidigt reducerer jeres miljøbelastning. Læs mere om Viima her.

SKYD LØS I SKYDETELTET

Torsdag eftermiddag er Hanne Selsholt Britz, Direktør for DFD Sygehusvaskeri blandt paneldeltagerne i skydeteltet. Vi ser frem til at høre hvilke spørgsmål og udfordringer, der bliver rejst og indgå i konstruktiv dialog omkring de emner, vores samarbejdspartnere bringer på banen.

Læs mere om IKA’s Årskonference 2014 her og besøg os på stand 24.

OM DE FORENEDE DAMPVASKERIER

I DE FORENEDE DAMPVASKERIER får du en servicepartner, der styrker din forretning gennem udvikling, specialiseret rådgivning og pålidelig service. Vi tager det fulde ansvar for at udvikle samarbejdet gennem den nyeste teknologi og indsigt. Miljøhensyn er en vigtig faktor i vores valg af nye teknologier. Sammen med kreativ genbrug af kasserede tekstiler sikrer det en aktiv indsats for miljøet. Vi har modtaget EU's miljøpris i kategorien god miljøforvaltning og ligeledes er vores stabsfunktioner certificeret efter DS49001, der dokumenterer, at vi lever op til vores samfundsmæssige ansvar.

Textilia Group A/S
Kongebakken 1
2765 Sørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16963038
P nummer: 1004859336

Send til en kollega

0.047