23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kort tilbagebetalingstid på Ishida pakkeløsning til snacks

Ishida Europe har udviklet en række begyndermodeller, der kombinerer vejeudstyr og posemaskiner, som giver fødevareproducenter kort tilbagebetalingstid ved en mindre investering.

Ishida ”First Range” består af enten en 10- eller 14-hoveders CCW-SE eco multiheadvægt med intermitterende Astro-S-103 posemaskine, eller en 14-hoveders eco vægt med rotationspakkemaskine af typen Atlas-113.

Mens Atlas-løsningen er velegnet til håndtering af pillow bags ved hastigheder på op til 90 poser pr. min, anvendes Astro-løsningen typisk til produktion med en hastighed på op til 70 poser pr. min., ikke kun til pillow bags, men også til sidefalsede poser og ståposer med få formatskift og nem vedligeholdelse.

Både Atlas og Astro posemaskinerne er udstyret med servo-motorer og software-styret variabel svejsetid, kæbetemperatur og tryk, som giver mulighed for håndtering af mange folietyper, herunder standard-, metalliserede, genanvendelige og bionedbrydelige folier.

Afstrygerplader rydder svejseområdet forud for svejsning, hvilket sikrer god pakkekvalitet, ligesom servodrevne transportbånd med vakuum muliggør præcise og konstante poselængder med henblik på maksimal udnyttelse af folien og optimalt pakkeudseende.

Brugervenligt betjeningsinterface med integreret selvdiagnostik og farve-touch skærm, gør overførsler mellem posetyper og folie nem og hurtig og downtime minimeres.


MULTIVAC A/S sælger og servicerer ISHIDA traysealere, multiheadvægte, X-ray scannere, og andet kontroludstyr i Danmark.
For yderligere information kontakt salgschef Martin Petersen, tlf. 2338 8995

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.031