23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fynsk virksomhed ekspanderer medarbejderstaben

EGATEC A/S har fået 3 nye medarbejdere

EGATEC A/S byder velkommen til Finn Hahn som projektingeniør. Finn Hahn er nyuddannet M.Sc.Eng - Product Development & Innovation fra Syddansk Universitet. Han har været ansat i virksomheden siden 2012 som studentermedhjælper. Finn Hahn vil bidrage til EGATECs team inden for projektledelse, konstruktion og udvikling.

Casper Harlev og Helene Sønnichsen er ansat som studentermedhjælpere til kommunikation og marketing. Casper læser en bachelor som ingeniør i produktudvikling og Helene læser en bachelor i International virksomhedskommunikation, begge på Syddansk Universitet. De vil varetage opgaver inden for deres fagområder, samt stå for håndtering af hjemmesiden.

Kort om EGATEC A/S:
Egatec A/S blev etableret i 2003 og firmaet består nu af 16 ingeniører og teknikere, der brænder for at udvikle en optimal løsning for dig, leveret til aftalt tid. Egatec A/S har en solid og sund økonomi. EGATEC har stærke kompetencer inden for udvikling af specialmaskiner og løsninger med robotter til automatisering i danske virksomheder

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Send til en kollega

0.031