23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny specialfremstillet portalrobot sparer Arla Høgelund for mange tunge løft

EGATEC A/S leverer en specialfremstillet portalrobot

Arla Høgelund ønskede sig oprindeligt en robot, der kunne løfte plastkasser og paller fra en stak, og over i den bestående vaskemaskine.

EGATEC gik ind i løsningen, og efter at fordele og ulemper blev vejet mod hinanden, kom EGATEC med et forslag til en løsning, som bestod af en specialfremstillet portalrobot. Forslaget blev optimeret gennem et åbent samarbejde med kunden, og løsningen blev både velfungerende og ekstremt pladsbesparende.

EGATEC konstruerede løsningen helt færdig i 3D, og dette blev brugt til grundlag for et design review med både produktion, sikkerhedsorganisation og vedligehold.

Herefter blev anlægget fremstillet, monteret og testet ved EGATEC inden levering. I løbet af en lille uge blev anlægget monteret, og sparer nu Arla Høgelund for mange tunge løft hver dag, samtidig med, at bufferkapaciteten er blevet væsentligt udvidet.

Læs mere om samarbejdet med Arla Høgelund her

Kort om EGATEC A/S:
Egatec A/S blev etableret i 2003 og firmaet består nu af 16 ingeniører og teknikere, der brænder for at udvikle en optimal løsning for dig, leveret til aftalt tid. Vores fokusområder er alt inden for udvilkling af specialmaskiner og robotløsninger til automatisering. Egatec A/S har en solid og sund økonomi.

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Send til en kollega

0.078