23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Super effektiv og tynd skæreskive fra PFERD!

PFERDs tynde skæreskiver med en skivetykkelse på 1,0 mm, er ideelle til skæring af profiler samt plader i stål og rustfrit stål. Spørg din PFERD forhandler om en GRATIS testskive!

PFERDs tynde skæreskiver med en skivetykkelse på 1,0 mm, er ideelle til skæring af profiler samt plader i stål og rustfrit stål.

PFERDs skæreskiver giver præcise og tynde 1 mm snit.
Den aggressive skærekant og den højere skæreeffektivitet, grundet den nye ydrestruktur, som er udviklet af PFERDs tekniske specialister, minimerer sidefriktionen og optimerer skæreprocessen med op til 40%; derved opnås endnu flere snit pr. skive.

PFERDs skæreskiver har også højere ydeevne og længere levetid, sammenlignet med andre konventionelle skæreskiver, uden at gå på kompromis med standtiden. Skæreskiverne er kølende og efterlader en næsten gratfri skæring, så det er muligt at reducere omkostningerne pr. snit betydeligt ved at anvende PFERDs tynde skæreskiver.

PFERDs skæreskiver giver også mindre vibrationer, mindre støj og mindre udledning og er derfor også gode for arbejdsmiljøet. Slibemidlet er selvfølgelig fremstillet uden tilsætning af jern-, svovl- og klorholdige fyldstoffer.

PFERDs skæreskiver kan bruges til 115 mm og 125 mm vinkelslibere.
Oplev selv forskellen og spørg din PFERD forhandler om en GRATIS testskive!

Yderligere information, kontakt AVN Teknik, på tlf: 70 20 04 11!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.051