23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oprensning af ingredienser

Ressourceeffektiv produktion af fødevarer og bedre udnyttelse af restprodukter kræver nye og fleksible oprensnings- og ekstraktionsprocesser.

Ressourceeffektiv produktion af fødevarer og bedre udnyttelse af restprodukter kræver nye og fleksible oprensnings- og ekstraktionsprocesser.

InSPIRe, SDU Tek-innovation og Teknologisk Institut inviterer til en spændende dag med indlæg om oprensning af ingredienser fra et bredt område, herunder farver, proteiner og marine ressourcer, som vil kunne inspirere til fremtidens fødevareproduktion.

Mødet afholdes på engelsk.

When: Thursday, 6 March, 2014

Where: Odense Forskerparken 10F, 5230 Odense M

Registration

Admission: DKK 750

Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1002969019

Kontaktperson

FA
Fødevareteknologi Aarhus
Kontorelev
+45 72201900 foedevareteknologi@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.046