23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Børn inspireres af motiver fra hele verden

På Nordstjerneskolen i Frederikshavn har de 1200 elever fået flotte og inspirerende rammer for indlæring og fantasifuld leg.

Nordstjerneskolen er udformet som en stjerne, og i hver tak på stjernen er der indrettet en afdeling for to af skolens årgange. Der er lagt vægt på at skabe et trygt og inspirerende miljø for skolens elever.

Udefra fremstår bygningen også med et inspirerende udtryk. Bygningens fem endevægge er udsmykket med perforerede plader, dekoreret med motiver fra hele verden: Bjerge, en storbys skyline, pyramiderne, en savanne og en skov.

Det er arkitektfirmaerne Arkitema og ARKINORD, der har stået for den arkitektoniske udformning af bygningen, og det er RMIG, som har leveret pladerne til facaden. Pladerne er perforeret med runde huller i 2 mm galvaniseret stål. Motiverne er udarbejdet i samarbejde med Artspot.dk.

Key Account Manager Jesper Stege udtaler: ”Projektet Nordstjerneskolen giver et godt billede af, hvilke muligheder man har med perforerede plader og fx billedperforering i dag. Pladerne giver bygningen et dekorativt udtryk, og ved at bruge galvaniseret stål opnår man en stor holdbarhed, som vil give bygningen en lang levetid i et krævende miljø, samtidig med at overfladen næsten ingen vedligeholdelse kræver.”

Du kan læse mere om projektet Nordstjerneskolen på RMIGs City Emotion website

De perforerede plader til Nordstjerneskolen er leveret under RMIGs City Emotion program, der er for arkitekter og bygherrer, som sætter pris på smukt og innovativt bygningsdesign. RMIG City Emotion-programmet indfanger passionen for kreativt urban design ved at tilbyde innovative teknologier og materialer.

RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64113119
P nummer: 1002183473

Kontaktperson

MFD
Majken Falkenberg Dohn
Group Marketing Manager
mfd@rmig.com

Send til en kollega

0.046