23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatisering og effektivisering begrænser sig ikke kun til robotter!

Det gælder om at skabe et effektivt arbejds-flow og gode arbejdsforhold for medarbejderne, som betjener maskinerne, så risikoen for skader undgås ved f.eks. daglig påvirkning af hånd-arm vibrationer.

Hvordan reduceres påvirkning af hånd-arm vibrationer?
Industriens branchemiljøråd har netop udsendt en vejledning, der har til formål at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø i industrien, hvor der er risiko for helbredsbelastende hånd-arm vibrationer.

Industries branchemiljøråd anbefaler bl.a. en aflastning af maskinernes vægt, som kan støtte og bære maskinen samt fungere som understøttelse.

AVN Teknik har løsningen
Desoutter, som repræsenteres af AVN Teknik, har udvidet programmet og gennemført en række forbedringer på deres kulfibre-aflastningsarme, som er ideelle til lette samleopgaver med håndholdte elektriske eller trykluftdrevne skruetrækkere.

Aflastningsarmenes force
Aflastningsarmenes force er et stort operationsområde med en minimal optagelse af plads.
Kulfibre-udgangsmaterialet gør aflastningsarmene meget lettere og nemmere at manøvrere end konventionelle aflastningsarme i aluminium. Kulfibre-materialet tilfører armene en robusthed, som sikrer, at aflastningsarmene kan udføre gentagne og tunge operationer over en lang periode. Og anvendt sammen med et Desoutter balanceophæng reduceres risikoen for overbelastning, der kan forårsage ændringer i sener, muskler, knogler og led, som kan påvirke hele nervesystemet, også kaldet (HAVS) Hånd-Arm-Vibration-Syndrom. Syndromet kan nemt opstå i forbindelse med monotomt arbejde med vibrerende håndholdt maskineri.

Reducerer fysisk belastning
Desoutters aflastningsarm og balanceophæng klarer hele belastningen, og det ergonomiske tilbehør tillader, at værktøjet bevæger sig ubesværet og jævnt. Det fjerner belastningen fra arm og skulder og eliminerer derved operatørens fysiske belastning, men øger samtidigt produktiviteten og forbedre arbejdsstillingen og arbejdsforholdene for operatøren.
Der vises bl.a. et billede af en Desoutter kulfiberaflastningsarm i Industriens Branchemiljøråds nye brochure.

Desoutters aflastningsarme har en begrænset arbejdsvinkel for at undgå overbelastning af operatørens håndled, max. 20° på den største arm 200 Nm og max. 60° på den mindste arm 12 Nm.

Specielt kundetilpassede løsninger
Desoutters aflastningsarme er kompatible med Desoutters omfattende program indenfor elektriske og pneumatiske værktøjer, og derfor kan AVN Teknik tilbyde specielt designede kundetilpassede løsninger til enhver produktion.

Kontakt AVN Teknik for yderligere oplysninger på tlf. 70 20 04 11!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047