23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har din robot brug for beskyttelse?

EGATEC A/S tilbyder en robotdragt til beskyttelse af din robot i ekstreme miljøer.

Stigende efterspørgsel på robotdragter har fået den fynske virksomhed EGATEC A/S til at sikre sig forhandlingsretten til beskyttelsesdragter fra tyske RPS i hele Skandinavien. Iført beskyttelsesdragt kan robotter klare opgaver i krævende miljøer med støv, fugt, kemikalier samt høje og lave temperaturer. Brug af beskyttelsesdragt betyder også lettere vedligehold og længere levetid for robotten. EGATEC A/S har stor erfaring inden for robotdragter til beskyttelse mod sandblæsning og det har vist sig at være en god idé at beskytte sin robot mod dette, da sandblæsning er med til at forkorte robottens levetid.

Dragterne fås til alle robottyper og der kan leveres til malerobotter og svejserobotter. Herudover kan der specielfremstilles dragter til diverse industrirobotter og elementer med mekaniske funktioner. Dragterne kan leveres med eller uden systemer der bevirker, at dragten trykfyldt under drift.

EGATEC A/S har desuden stor erfaring inden for fremstilling af robotter og specialmaskiner i bl.a. fødevarebranchen. EGATEC A/S har forhandlet robotdragter i flere år, og kan derfor udvikle en robot der, udstyret med en robotdragt, kan arbejde i ekstreme miljøer.

Kort om EGATEC A/S:
EGATEC A/S blev etableret i 2003 og firmaet består nu af 16 ingeniører og teknikere, der brænder for at udvikle en optimal løsning for dig, leveret til aftalt tid. Vores fokusområder er alt inden for udvikling af specialmaskiner og robotløsninger til automatisering. EGATEC A/S har desuden egen montage- og testhal, der sikrer, at alle maskiner og robotter er testet inden opsætning.

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Send til en kollega

0.094